Medi-Peel eazy filler multi care kit Набір засобів з ефектом філлера

Medi-Peel Eazy Filler Multi Care Kit

Ліфтинг-набір з ефектом філера 

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00032077

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

1245грн

Об'єм: 30 мл. Сироватка + 50 гр. Крем + 30 мл. Тонер + 30 мл. Емульсія

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення еластичності та пружності шкіри, поліпшення тургору шкіри, інтенсивне зволоження шкіри, зменшення видимості зморщок, вирівнювання тонусу шкіри, поліпшення стану і зовнішнього вигляду шкіри

Medi-Peel Eazy Filler Multi Care Kit  Ліфтинг-набір з ефектом філера 

Повний набір для ліфтинг-догляду Medi-Peel Eazy Filler Multi Care Kit містить усі необхідні етапи, що підтримують і підсилюють дію один одного.

До складу набору входять мініатюри тонера й емульсії, а також сироватка і крем у повнорозмірному об'ємі

Ці засоби підходять шкірі з віковими змінами і працюють на випередження вікових проблем, водночас коригуючи деформації, заломи, дрібні зморшки і провисання в нижній частині обличчя, що вже проявилися, за допомогою потужного пептидного поєднання, чинників зростання, запатентованих рослинних комплексів і спеціалізованих систем доставки.

Активні компоненти:

Matrixyl 3000® стимулює синтез білків і ріст клітин, що призводить до збільшення еластичності й тонусу шкіри, значно зменшує птоз (обвисання шкіри, втрата правильної форми овалу обличчя), глибину зморщок, а також покращує загальний тон і рельєф, надаючи шкірі блиску і яскравості.

Argireline® - пептид, який виступає безпечною альтернативою ботулотоксину і сприяє розслабленню м'язів через вплив на нервові закінчення та блокування шляху нервового імпульсу до мускулатури обличчя, у такий спосіб скорочуючи об'єм і глибину зморшок, а також запобігаючи утворенню нових заломів на шкірі.

Пептидний комплекс з факторами росту, які разом стимулюють синтез білків і ріст клітин, що призводить до збільшення еластичності й тонусу шкіри, значно зменшують птоз, глибину зморщок, а також покращують загальний тон і рельєф, надаючи шкірі свіжості та яскравості, сприяють розслабленню м'язів, у такий спосіб усувають глибокі складки й мімічні зморшки.

Спосіб застосування: на очищену шкіру нанесіть невелику кількість тонера, дбайливо розподіліть по обличчю. Потім використовуйте сироватку, дочекайтеся її поглинання і після нанесіть емульсію (або можна пропустити емульсію, залишити її на літо, і використовувати замість крему). Залежно від потреб вашої шкіри крем ви можете використовувати як завершальний етап догляду або як нічний крем, а вранці використовувати емульсію. Якщо ж шкіра суха, потребує гарного живлення, то після сироватки впевнено наносьте емульсію, і зверху крем.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри