Cosrx Набір тонер 30 мл + сироватка 30 мл

Cosrx Набір тонер 30 мл + сироватка 30 мл

Cosrx CICA-7 special set 

Cosrx Cosrx

ЦБ-00019243

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

685грн

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження, живлення, сприяє загоєнню і регенерації, вирівнює і зміцнює тургор шкіри

Cosrx CICA-7 special set Набір тонер 30мл + сироватка 30мл

Сет з двох міні версій засобів з комплексом CICA-7. Всі два продукти (тонер та сироватка) допоможуть заспокоїти подразнену, запалену шкіру. Ефективно працюють проти почервоніння, лущення і свербіння.
Інтенсивно зволожують, живлять, сприяють загоєнню і регенерації, вирівнюють і зміцнюють тургор шкіри. Підвищують захисні функції епідермісу, регулюють вироблення себума. Склад засобів повністю гіпоалергенний і не містить спирту, парабенів, ароматизаторів, барвників. Також лінійка Pure Fit Cica не тестується на тваринах і є веганскої.

Набір COSRX CICA-7 Relief Kit (3 step) містить:

1.Тонер Pure Fit Cica Toner (30 мл).

Глибоко зволожує, заспокоює, освіжає, усуває запалення і подразнення. Зміцнює захисний бар'єр шкіри, пом'якшує і вирівнює тон. Містить 82% центели азіатської та екстракт кори сосни приморської. Відрізняється легкою текстурою, яка швидко поглинається.

2.Сиворотку Pure Fit Cica Serum (10 мл).

Має концентрований склад, завдяки якому моментально і глибоко проникає і діє зсередини: заспокоює, знімає стрес, зволожує і тонізує шкіру. Відновлює здоровий бар'єр шкірного покриву, зміцнює судини і капіляри, допомагає в боротьбі з куперозом. Містить 76% комплексу CICA-7, який забезпечує шкірі обличчя в лічені хвилини доглянутий і свіжий вигляд.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену шкіру нанести за допомогою ватного диска або руками тонер. Після вбирання кілька крапель сироватки розподілити по всій поверхні обличчя та завершальним етапом нанести крем.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри