Pyunkang Yul Набір дорожній- тонер+пінка з РН+мін-крем+пробники

Pyunkang Yul Набор Essence Toner (toner/100ml + toner/1.5ml+oil/1.5ml+gel/1.5ml+cr/1.5ml)

Pyunkang yul Essence Toner 100ml 

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00015484

Pyunkang yul

1 Відгук(ів)

Наявність: Немає в наявності

599грн

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Pyunkang yul Essence Toner 100ml Зволожуюча есенція - тонер + набір тестерів

У набір з тонером (200 мл) входять тестери продуктів основної серії Pyunkang Yul (5 шт) і серії Moisture (4 шт) в пластиковій сумочці на блискавці

Тонер-есенція Pyunkang Yul Essence Toner стане порятунком для подразненої , реактивної, чутливої ​​шкіри, тому що його основна функція-відновлення водно-ліпідного балансу і бар’єрної функції рогового шару.

У складі засобу лише 7 інгредієнтів. Основний компонент тонера – екстракт кореня Astragalus Membranaceus (Астрагала). Ця рослина входить в топ 50 найсильніших рослин, які використовуються в китайській медицині. Вона має антиоксидантні і протизапальні властивості.

Тонер має більш в’язку і щільну текстуру, на відміну від звичних тонерів. Засіб швидко поглинається в шкіру. Фактично, даний тонер – це легка сироватка (звідси і назва Essence Toner). Після застосування шкіра неймовірно зволожена і гладка.

Засіб швидко вбирається в шкіру, не залишає липкості і дискомфорту. Якщо ваша шкіра не чутлива , ви також можете сміливо пробувати даний засіб, він подарує повноцінний комфорт і зволоження шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість засобу на ватний диск і протріть шкіру обличчя.

Відгуки:

2020-11-17

Супер зручний набір .

Придбала цей набір ,пінка дуже приємна ,має легкий аромат центелли , дуже добре змиває косметику при цьому не сушить шкіру (вистачило на майже місяць використання).Ессенція тонер просто супер глибоко зволожує не має аромату,(100мл вистачило десь на 2 місяця користування)крем такий більш живильний ,трішки жирний але для сухої шкіри самий раз -він доюре підійде на зиму.

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри