Dr.Jart + Набір зволожуючих засобів для обличчя 3 шт

Dr.Jart + Набір зволожуючих засобів для обличчя 3 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Skincare Duo Set 

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00018480

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

1350грн

Об'єм: Тонер - 110 мл., Бюстер - 0,2 гр., Емульсія - 120 мл.

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Відлущення ,вирівнює тон, регенерація клітин,відлущення Ph баланс

Вік: 25+

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Skincare Duo Set  Набір зволожуючих засобів для обличчя 3 шт

Рекомендується для догляду за огрубілою шкірою. Надає допомогу у відновленні свіжого вигляду шкіри. Добре пом'якшує, усуває лущення і почервоніння.

Зволожуючий тонер для обличчя з пребіотиками та гіалуроновою кислотою загоює всі існуючі пошкодження, чудово пом'якшує, усуває запалення і надійно оберігає від зовнішніх негативних факторів. Формула ефективно впливає на зміну зволоження шкіри, відновлює гладкість і еластичність шкіри. Подвійна функція (освітлення + антивікової догляд) = подвійний ефект зволоження шкіри.

Спосіб застосування: Ретельно струсіть флакон. Нанесіть засіб на ватний диск, м'яко протріть шкіру. Використовувати два рази в день вранці і ввечері під час процедур по догляду за шкірою обличчя.

Легка зволожуюча емульсія з пребіотиками та гіалуроновою кислотою рекомендована для догляду за огрубілою і сухою шкірою, відновлює свіжий вигляд тьмяною, втрачає пружність шкіри. Загоює пошкодження, пом'якшує, усуває запалення і оберігає від негативних впливів зовнішнього середовища. Ефективно впливає на стан шкіри, сприяє утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, а так само відновлює гладкість і еластичність шкірного покриву.

Спосіб застосування: Нанесіть засіб на шкіру після тонізації і м'яко вмасажуйте.

Спосіб використання бустера: насипте порошок-бюстер в тонер і гарненько збовтайте. Використовуйте засіб два рази на день, вранці і ввечері.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри