Enough Набір засобів для обличчя з зеленим чаєм 3 шт + 2 міні

Enough Набір засобів для обличчя з зеленим чаєм 3 шт + 2 міні

Enough Bonibelle Green Tea Moisture Control 3 Set 

Enough Enough

ЦБ-00018786

Enough

Наявність: Немає в наявності

785грн

Бренд: Enough

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Живлення, зволоження, відновлення, тонізація, очищення

Enough Bonibelle Green Tea Moisture Control 3 Set Набір засобів для обличчя з зеленим чаєм 3 шт + 2 міні

Набір засобів для обличчя з зеленим чаєм Enough Bonibelle Green Tea Moisture Control 3 Set призначений для чутливої, запаленої і зневодненої шкіри обличчя. Засоби чудово зволожують, оздоровлюють шкіру і пом'якшують огрубілі ділянки.

Продукти входять в набір:

  1. Тонер для обличчя з екстрактом масла насіння зеленого чаю Enough Bonibelle Green Tea Moisture Control Toner (150 мл + 30 мл) володіє протизапальними, антиоксидантними і омолоджуючими властивостями, звужує пори і надає обличчю оксамитовий вигляд. Засіб стимулює вироблення колагену, підвищує пружність шкіри і знижує виникнення небажаного блиску.
  2. Емульсія для обличчя з екстрактом зеленого чаю Enough Bonibelle Green Tea Moisture Control Emulsion (150 мл + 30 мл) нормалізує рН-баланс, підвищує опірність шкіри до бактерій, алергенів і негативним чинникам навколишнього середовища, знімає набряклість і сліди втоми.
  3. Зволожуючий крем для обличчя з екстрактом зеленогочаю Enough Bonibelle Green Tea Fresh Moisture Control Cream (80 мл) контролює баланс вологи в шкірі і володіє заспокійливим, освіжаючим ефектом. Зелений чай з унікальним складом робить його універсальним косметичним інгредієнтом. 
Напиши відгук
Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри