Dr.Jart +  Зволожуюча гель-пінка 100 мл

Dr.Jart + Зволожуюча гель-пінка 100 мл

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Biome Cleanser 100 ml

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00018485

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищення

Вік: 20+

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Biome Cleanser Зволожуюча гель-пінка 100 мл

Biome Vital Hydra Solution Cleanser - це новий вид засобу для очищення в вигляді гелю, який призначений для глибокого зволоження шкіри. За допомогою даного засобу ви можите зняти як базовий макіяж, так і водостійку косметику, а також просте ранкове або вечірнє очищення. Засіб допомагає зробити шкіру більш гладкою і зволоженою.

Гель містить гіалуронову кислоту, масло бергамота і запатентовану формулу Biome, сприяє загоєнню всіх можливих пошкоджень, відчутно пом'якшує, усуває запалення і надійно оберігає від зовнішніх впливів. Запатентована формула ефективно впливає на зміну зволоження шкіри, сприяє утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, а також відновлює гладкість і еластичність шкіри.

Три види гіалуронової кислоти притягають і утримує вологу в глибоких шарах шкіри, надаючи загальну омолоджуючу дію. Глибоко зволожують шкіру, сприяють зменшенню глибини і площі зморшок.

Екстракт зеленого чаю дуже багатий своїм складом. Містить майже всі відомі вітаміни, кілька сотень хімічних речовин і органічних сполук, не менше 17 амінокислот. Зелений чай прекрасно знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, робить пружною і еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.

Спосіб застосування:

Невелику кількість гелю вспініть в руках і нанесіть на шкіру обличчя. Трохи помасажуйте і змийте теплою водою.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри