Real Barrier Набір мініатюр (cream 10ml+cream 10ml+foam 30g+mist 30ml+toner 20ml)

Real Barrier Набір мініатюр (cream 10ml+cream 10ml+foam 30g+mist 30ml+toner 20ml)

Real Barrier

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00018446

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

295грн

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Real Barrier Cream Cleansing Foam 30g, Essence Mist 30ml, Intense Moisture Cream 10ml,Extreme Cream 10, ml Cicarelief Cream 10 g

Набір Real Barrier kit - містить п'ять засобів, які надають комплексний догляд, оздоровлюють, зміцнюють і відновлюють шкіру.

Піна для вмивання Cream Cleansing Foam - пом'якшує шкіру, робить її доглянутою, пружною, оксамитовою і приємною на дотик. У складі продукту екстракт бергамоту, токоферол, центели, алантоїн, масло лаванди і мигдалю, вони виводять шлаки і токсини з пор, покращують тургор дерми, боряться з висипом вугрів, акне і комедонами, регулюють роботу сальних залоз і вироблення себума, звужують пори.

Застосування: вспініть засіб в долоньках і нанесіть масажними рухами на шкіру, після чого вмийтеся проточною водою.

Міст есенція Essence Mist освіжає, знімає набряклість сліди втоми і недосипання, підвищує тонус дерми. До її складу входить екстракт омели, він заспокоює епідерміс, знімає почервоніння, запалення і подразнення, прискорює загоєння ушкоджень шкіри.

Застосування: струсіть флакон і обприсніть обличчя.

Крем Intense Moisture Cream - бореться з сухістю, містить пептидний комплекс, алантоїн, цераміди і гіалуронову кислоту. Ці компоненти відновлюють колагенові волокна, розгладжують мімічні зморшки, уповільнюють процес передчасного старіння тканин.

Застосування: нанесіть крем на чисте обличчя масажними рухами.

Крем Expeme Cream - підвищує захисні функції епідермісу. У його склад входить масло лаванди, апельсина, екстракт омели, алантоїн, стеаринова кислота, мадекасосід, токоферол і гіалуронова кислота. Засіб зміцнює клітинні мембрани, нормалізує кровообіг і живлення тканин.

Застосування: після ретельного очищення і зволоження шкіри, нанесіть крем рівномірним шаром, легкими масажними рухами.

Також в набір входить крем Cicarelief Cream, він знімає почервоніння, глибоко зволожує, захищає від негативного впливу факторів навколишнього середовища. В його основі комплекс запатентованих пептидів, завдяки чому засіб прекрасно тонізує шкіру, надає ліфтинг ефект.

Застосування: наносите крем на очищену шкіру масажними рухами.

Варто обрати саме набір від Real Barrier, для ефективного, натурального догляду за шкірою. Зручний формат набору допомагає легко брати його з собою в поїздку.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри