Needly Vita C Glow Miniature Set 4 в1 Набір мініатюр з вітаміном С

Needly Vita C Glow Miniature Set

Needly Набір мініатюр із вітаміном с для сяяння шкіри 

Needly Needly

ЦБ-00032456

Needly

Наявність: Є в наявності

890грн

Бренд: Needly

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна/ комбінована, Суха, Проблемна (акне), Вікова, Чутлива, З пігментацією, Нормальна, Для усіх типів, Тьмяна

Призначення: Антивікова, Антиоксидантна, Від зморшок, При перших ознаках старіння, Від пігментних плям, Від темних кіл, Відбілююча, Відновлювальна, Для сяйва шкіри, Протизапальна, Тонізуюча, Акне, Пост акне

 Needly Vita C Glow Miniature Set Набір мініатюр із вітаміном с для сяяння шкіри 

У набір входять:

- Зволожувальні тонер-педи для сяйва шкіри (5 саше) - за рахунок своєї сітчастої поверхні очищують, видаляють відмерлі клітини, зволожують, оживляють, вирівнюють тон та додають сяйва шкірі. Завдяки своїм розмірам і формі їх легко використовувати як експрес-маску.

- Тонізуюча сироватка вітаміном С (5 мл) - антиоксидантна сириватка на основі ліпосом, що містить запатентований комплекс Vita C_Trus™. Ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо для пожвавлення тьмяної та та стомленої шкіри.

- Зволожувальний крем з вітаміном С (10 мл) - покращує структуру та колір шкіри, забезпечуючи їй більш здоровий і привабливий вигляд. Сприяє виробленню колагену та покращує відновлення клітин. На основі ліпосом.

- Сонцезахисний крем з ефектом освітлення та сяйва (10 мл) - гібрид, що поєднує фізичні та хімічні УФ-фільтри для надійного захисту від ультрафіолетових променів.

Рекомендується для усіх типів шкіри, а особливо тьмяної, вікової, пігментованої, проблемної.

Напиши відгук
Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Зволожуючий крем для обличчя Мініатюра 27 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри