Medi-peel Набір сироватка та крем з колагеном

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Care Set 10 мл + 30 мл

Medi Peel Набір міні сироватка та крем для обличчя з колагеном та пептидами

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00030992

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

745грн

Об'єм: 10 мл, 30 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивікове, Від перших ознак старіння, Відновлення, для розгладження, Зволожуюче, Ліфтинг, Тонізуюче

Вік: 25+

Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Care Set 10 мл + 30 мл Набір міні сироватка та крем для обличчя з колагеном та пептидами

У складі набору:

  • Сироватка Collagen Super 10 Sleeping Ampoule 30 мл
  • Крем Collagen Super 10 Sleeping Cream 10 мл

Набір міні-сироватка та крем для обличчя з колагеном та пептидами Medi-Peel Collagen Super 10 Sleeping Care Set допоможе доглядати за шкірою обличчя перед сном. Сироватка з легкою текстурою добре проникає углиб клітин, а нічний крем завершує етап догляду.

Засоби сприяють відновленню структури шкіри, вирівнюють поверхню та скорочують зморшки, підвищують еластичність. Сироватка і крем допомагають упокоїти, розслабити клітини шкіри та м’язову мускулатуру, тим самим піклуючись про збереження молодості.

Низькомолекулярний колаген (по 1,000 ppm у кожному засобі) має потужну зволожуючу та омолоджуючу дію, зменшує зморшки, викликані сухістю, розгладжує та пом’якшує текстуру шкіри.

Комплекс із 5 пептидів активують синтез гіалуронової кислоти, підтягують і розгладжують, перешкоджають руйнуванню колагену, стимулюють клітинну регенерацію, вирівнюють рельєф та підтримують молодість шкіри. Пептид аргірелін має ботулоподібний ефект, розслаблюючи м’язи обличчя, за рахунок чого зменшує мімічні зморшки.

Поєднання з 10 антиоксидантних рослинних екстрактів (вівса, помідора, волоського горіха, шпинату, винограду, броколі, зеленого чаю, чорниці, часнику та асаї) забезпечують рясне харчування, підвищують еластичність для інтенсивного догляду за дрібними та глибокими зморшками. Компоненти збагачують клітини макро- та мікроелементами для нормального функціонування шкіри.

Пуллулан має сильний антиоксидантний ефект і створює на шкірі невідчутний шар, який утримує вологу, підтягує та розгладжує.

Біофлавоноїди відмінно захищають клітини шкіри від пошкодження та руйнування під впливом вільних радикалів. Завдяки своїй антиоксидантній дії флавоноїди ефективно уповільнюють процес старіння шкіри та знижують прояв вікових змін. Біофлавоноїди здатні впливати на вироблення структурних білків шкіри – колагену та еластину.

Комплекс масел мигдалю, жожоба, аргани, оливок добре живлять клітини шкіри корисними компонентами і сприяють захисту її. Компоненти сприяють розгладжуванню невеликих зморшок, вирівнюванню мікрорельєфу, покращенню тургору шкіри та посиленню синтезу колагену.

Підходять для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування:

Після вмивання та тонізування нанесіть сироватку на обличчя, розподіліть по шкірі.
Як завершальний етап нічного догляду нанесіть зволожуючий крем.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри