Cruelty free Cosrx Кислотний тонер для щоденного використання

Cosrx Кислотний тонер для щоденного використання

Cosrx Refresh AHA BHA VitaminC Daily Toner

Cosrx Cosrx

ЦБ-00017676

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

725грн

Об'єм: 280мл

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Відновлення, від подразнень, зволоження

Вік: 18+

Cosrx Refresh AHA BHA VitaminC Daily Toner Освіжаючий тонер

Кислоти та вітаміни - незамінні друзі будь-якого типу шкіри, але всі ми знаємо, що краще не наносити їх одночасно, щоб не викликати подразнення на шкірі. А що, якщо є такий засіб, яке поєднало собі кислоти і вітаміни так, що можна не боятися подразнень, навіть використовуючи його кожен день ?! Інноваційний тонер із запатентованою формулою від COSRX містить в собі ана і ВНА- кислоти, а також вітамін С для щоденного догляду - ідеальне відлущення, пом'якшення шкіри, а також вирівнювання тону в одній пляшці.

Комплекс GOLDEN-RX COMPLEX  на основі екстрактів ківі і пітахайї, комбінований з AHA- і BHA-кислотою, забезпечує м'яке видалення ороговілих частинок , щоб запобігти забивання пор, а також зробити жорстку, грубу шкіру м'якою і бархатистою. Вітамін С, який є сильним антиоксидантом, подбає про те, щоб тьмяна, втомлена шкіра знову засяяла.

Освіжаюча, текстура підходить для всіх типів шкіри і поглинається в одну мить, також забезпечуючи краще поглинання подальшого догляду. М'який, але ефективний продукт створений на основі всього лише 16 необхідних інгредієнтів, включаючи кислоти, Вітамін С і Ніацинамід, - нічого зайвого в складі.

Спосіб застосування:

Після очищення шкіри нанесіть засіб за допомогою ватного диска, уникаючи області очей і губ. Відразу нанесіть подальший догляд (сироватка / есенція і крем).

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри