Veraclara Toner Тонер з гіалуроном зволожуючий

Veraclara Toner Тонер з гіалуроном зволожуючий

VERACLARA HYALURON MOISTURIZING TONER

Veraclara Veraclara

ЦБ-00016518

Veraclara

Наявність: Немає в наявності

70грн

Об'єм: 27 г

Бренд: Veraclara

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: День

Призначення: Відновлення

Вік: 18+

Зволожуючий тонер для обличчя Veraclara Hyaluron Moisturizing з гіалуроновою кислотою

Зволожуючий тонер для обличчя Veraclara Hyaluron Moisturizing з гіалуроновою кислотою — справжня експрес-допомога для сухої, стягнутої, збезводненої шкіри.

Засіб є кроком № 2 в догляді за шкірою обличчя. Його використання після вмивання дозволяє правильно підготувати шкіру до подальшої дії наступних косметичних засобів. Тонер має легку консистенцію. Не потребує змивання зі шкіри після обробки.

Основний компонент тонера Veraclara Hyaluron Moisturizing — гіалуронова кислота. Вона проникає до глибоких клітин шкіри обличчя. Там притягує до себе молекули води й затримує їх в незмінному стані. Результат — повністю заповнений водою міжклітинний простір, розгладжена зсередини, сяюча та здорова шкіра.

Додаткову косметичну дію на шкіру надають екстракти трав і допоміжні компоненти:

  • Ромашка. Усуває запалення, відновлює захисну функцію шкіри.
  • Портулак. Розгладжує шкіру зовні, заспокоює її.
  • Пантенол і алантоїн. Миттєво регенерують пошкоджені ділянки шкіри. Посилюють її імунітет.

Після застосування тонера завжди наносьте на шкіру денний або нічний крем. Для збезводненої і сухої шкіри підберіть косметичні маски з ефектом відновлення та зволоження. Так ви легко відсунете процес природного старіння та збережете молодість шкіри.

Спосіб застосування 

Видавіть трохи тонера на ватний диск і протріть ним особа, не залишаючи сухих ділянок. Дайте засобу добре вбратися. Продукт можна використовувати як увечері, відразу після вмивання, так і вранці - перед нанесенням макіяжу. Найбільший ефект від застосування тонера буде помітний при систематичному використанні.

Склад

Вода, Бутилен Гликоль, Гліцерет-26, дипропіленгліколь, Алкоголь, Гліцерин, Метил Глюцет-20, Гіалуронат натрію, Бетаин, поліетилен, Гликоль-60, Гідрований Касторовое Масло, 1,2-Гександіол, Феноксіетанол, Хлорфенезін, Аромат, Алантоїн, Карбомер , аргінін, Пантенол, Екстракт листя зеленого чаю, Екстракт портулаку, Екстракт Коллагена, Екстракт кори тутового (шовковичного) дерева, Екстракт квіток ромашки, Динатрію ЕДТА.

Напиши відгук
Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel  Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel Пілінг гель для ніг

Veraclara Hyaluron Foot Peeling Gel

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри