Medi-peel Зволожуючий тонер з трояндою

Medi-Peel Зволожуючий тонер з трояндою

Medi-Peel Luхury Royal Rose Skin 

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017291

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

625грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна. суха

Вік: 30+

Medi-Peel Luхury Royal Rose Skin Зволожуючий тонер з трояндою

Суперзволожуючий тонер з екстрактами чотирьох видів троянди Medi-Peel Luxury royal rose skin діє м'яко, швидко і вкрай ефективно в повсякденному використанні. Він створений для інтенсивного догляду за сухою, ослабленою і тьмяною шкірою, робить сильну антивікову дію, покращує колір обличчя, додає легкий ефект сяйва.

Тонер миттєво освіжає і заспокоює шкіру, а вже після першого застосування робить поверхню помітно м'якше і шовковистою. В основі його формули виключно натуральні рослинні екстракти, а також комплекс з п'яти пептидів, дія яких спрямована на омолодження шкіри і збереження її сили і свіжості.

Активні компоненти тонера:

Екстракт троянди (включаючи екстракти прованської, дамаської і французької троянди) становить понад 70% всього засобу і надає йому чудовий аромат. Екстракт служить для інтенсивного зволоження шкіри , має виражені протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру і знімає почервоніння. Роза позитивно впливає на колір обличчя, вирівнює тон шкіри і розгладжує її, роблячи зморшки менш вираженими.

Пептидний комплекс (5 видів) відповідає за відновлення епідермісу, він підсилює регенерацію і уповільнює процес природного старіння шкіри, служить джерелом цінних амінокислот, розгладжує шкіру і активно перешкоджає утворенню нових зморшок.

Екстракт алое вера має сильні протизапальні і антибактеріальні властивості, крім того, це чудовий зволожуючий компонент, який відмінно освіжає і заспокоює шкіру, доповнюючи дію основного інгредієнта.

Екстракт зеленого чаю - один з найсильніших антиоксидантів з прекрасними зволожуючими властивостями, він впливає на роботу сальних залоз, знижуючи жирність шкіри, допомагає боротися із запаленнями і заспокоює подразнені ділянки.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість тонера на ватний диск і протріть шкіру обличчя.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри