Cruelty free Mizon  Плацентарний крем для обличчя

Mizon Плацентарний крем для обличчя

Mizon Placenta Ampoule Cream 

Mizon Mizon

ЦБ-00011312

Mizon

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 50 гр

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивікові

Вік: 30+

Mizon Placenta Ampoule Cream Плацентарний крем

Здійсніть мрію про ідеальну шкірі в реальність разом з чудовим кремом на основі плаценти виробництва корейської компанії Mizon. Даний високоякісний продукт забезпечить вашій шкірі ефективний догляд, про який можна тільки мріяти! Завдяки інноваційній формулі, заснованої на плацентарного протеїну і рослинних екстрактах, крем здатний швидко відновити і оздоровити шкіру, створити нову, значно молодшою, рівною і сяючою зсередини. Крем забезпечить шкіру всім необхідним і надасть потужний анти-вікове дію.

Активні інгредієнти дозволяють нормалізувати баланс вологи в клітинах, наситити їх вітамінами та поживними речовинами. Крем подбає про жирній шкірі, допоможе звузити пори, підвищити пружність і еластичність. Продукт білого кольору, має густу текстурою і легким приємним ароматом, бездоганно розподіляється по поверхні шкіри і миттєво нею поглинається. Крем допоможе вам відновити здорову, сяючу шкіру, і дозволить завжди мати доглянутий і привабливий зовнішній вигляд.

Спосіб застосування:

Використовуйте Mizon Placenta Ampoule Cream на останньому етапі процедури догляду за шкірою. Нанесіть необхідну кількість крему на попередньо очищену шкіру шиї та обличчя, рівномірно розподіліть по всій поверхні м'якими рухами і дайте вбратися.

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри