Manyo Rosehip Oil Mist 150ml мист

Manyo Поживний міст з екстрактом шипшини 150 мл

Manyo Rosehip Oil Repair Mist 150 ml

Manyo Manyo

ЦБ-00017916

Manyo

Наявність: Немає в наявності

785грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Manyo Factory

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Суха

Призначення: Заспокоює, освіжає, зволожує, тонізує, пом'якшує

Manyo Rosehip Oil Repair Mist Поживний міст з екстрактом шипшини 150 мл

Поживний міст з екстрактом шипшини Manyo Rosehip Oil Mist відновлює водно жировий баланс, ефективно зволожує і повертає шкірі сяйво. Міст наповнює шкіру масою поживних компонентів і вітамінів, усуває сухість і лущення, підтримує оптимальний рівень вологи і тонізує. Вітамінний комплекс підвищує імунітет шкіри, покращує колір обличчя, вирівнює тон шкіри, м'яко освітлює і дарує природне сяйво.

Особливості Rosehip Oil Repair Mist  :

  • Містить 6 безпечних рослинних масел;
  • На 85% складається з екстракту шипшини, багатим масою корисних вітамінів;
  • 7 видів вітамін для глибокого зволоження і живлення;
  • Поповнює нестачу вологи і дарує шкірі сяйво;
  • Нормалізує водно-жировий баланс епідермісу.
  • Міст зміцнює захисний функції епідермісу, підвищує імунітет і відновлює ліпідний бар'єр.

Активні компоненти:

Екстракт шипшини - сприяє звуженню розширених пор, усуває лущення і подразнення, відмінно живить, зволожує і пом'якшує суху шкіру. Підсилює регенерацію клітин, загоює тріщини, ранки, розсмоктує шрами і рубці, покращує еластичність шкіри.

Токоферол - захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів, попереджає окисленню не насичених ліпідів. Інтенсивно насичує шкіру вітамінами. Здатний проникнути в глибокі шари шкіри, де гідролізується в вітамін Е.

Екстракт каму-каму - багатий вітаміном С. Концентрація вітаміну С в ягодах каму-каму в 50 разів вище, ніж в апельсинах. За рахунок цього, екстракт підвищує місцевий імунітет і захисні функції шкіри.

Екстракт обліпихи - ефективно заспокоює подразнену шкіру, знімає запалення, допомагає в боротьбі з сухістю і лущенням. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Тонізує, запобігає авітаміноз шкіри, оздоровлює і покращує колір обличчя.

Екстракт лимона - покращує колір обличчя, освітлює небажану пігментацію, усуває веснянки і пігментні плями, перешкоджаючи їх повторній появи. Прекрасно матує шкіру і добре відлущує омертвілі клітини.

Екстракт камелії - зменшує втрату вологи і підсилює захисні функції епідермісу. Добре впливає на зневодненій і сухий тип шкіри, дарує відчуття пружності на довгий час.

Спосіб застосування:

Перед використанням ретельно збовтайте засіб до рівномірного змішування. Розпорошіть спрей на відстані 20 см на все обличчя. Використовуйте протягом дня при виникненні відчуття сухості або стягнутості.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри