Sesderma C-Vit Mist 20 ml

Sesderma C-Vit Mist 20 ml

Sesderma Спрей для обличчя з вітаміном C 20 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022051

Sesderma

Наявність: Є в наявності

1109грн

Об'єм: 20 ml

Бренд: Sesderma

Класифікація: Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Призначення: Cтимулює синтез колагену, робить зморшки та запалення пігментних плям, ділянки постакне менш помітними

Sesderma C-Vit Mist Спрей для обличчя з вітаміном C 20 мл

Спрей для обличчя з вітаміном C освітлює пігментацію та постакне, вирівнює тон та рельєф шкіри. Зміцнює судини, стимулює синтез колагену, робить зморшки та запалення менш помітними. Захищає від вільних радикалів та уповільнює старіння, знімає сліди втоми та повертає шкірі здоровий вигляд. Підходить для жінок та чоловіків будь-якого віку з будь-яким типом шкіри.

Активні інгредієнти:

  • Вітамін C і екстракт апельсина освітлюють і вирівнюють тон шкіри, роблять пігментні плями, та ділянки постакне менш помітними. Зміцнюють стінки судин і запобігають розвитку куперозу.
  • Ретинол стимулює синтез нових волокон колагену, зменшує кількість зморшок та робить їх менш помітними. Загоює існуючі висипання та перешкоджає появі нових.
  • Лецитин та токоферол - антиоксиданти. Нейтралізують дію вільних радикалів, уповільнюють старіння та покращують колір обличчя. Прискорюють обмін речовин та регенерацію шкіри.

Використовуйте Спрей для обличчя з вітаміном C у комплексі з зволожуючим кремом для обличчя з вітаміном C з лінійки Sesderma C-Vit.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену шкіру обличчя розпорошіть спрей Mist і дочекайтеся всмоктування. Уникайте влучення засобу в очі. Далі нанесіть відповідний вам зволожуючий крем, наприклад, Moisturizing Face Cream. Використовуйте спрей 1-2 десь у день після вмивання.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри