Rare Paris Trésor Solaire Soothing Facial Mist 120 ml

Rare Paris Trésor Solaire Soothing Facial Mist 120 ml

Rare Заспокійливий міст для обличчя 120 мл

Rare Rare

ЦБ-00021812

Rare

Наявність: Немає в наявності

1295грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Rare

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Франція

Тип шкіри: Чутлива,нормальна

Призначення: Заспокоює ,зміцнює шкірний бар'єр, освіжає та обволікає шкіру м'якістю

Rare Paris Trésor Solaire Soothing Facial Mist Заспокійливий міст для обличчя 120 мл

Заспокоює шкіру, коли вона пошкоджена та чутлива, зміцнює шкірний бар'єр, освіжає та обволікає шкіру м'якістю, і все це із чудовим ароматом завдяки воді з квітів апельсина.

Міст Trésor Solaire - це стимулятор, необхідний для шкіри перед зовнішніх агресорів. Сонце, холод та забруднення пошкоджують шкіру. Пошкоджений епідерміс стає більш чутливим та вразливим. Коли шкіра видає сигнал SOS, міст Trésor Solaire забезпечує полегшення та створює захисний бар'єр. Результат: менше стягнутості та поколювання.

Зроблено у Франції, як і маска Trésor Solaire, її мультиактивна формула збагачена натуральними екстрактами. Містить вітамін Е та Арніка. Ці інгредієнти із сильними протизапальними та антиоксидантними властивостями зміцнюють шкірний бар'єр. Шкіра заспокоюється та оживає.

Спосіб застосування:

Додайте його у свій повсякденний догляд за шкірою - розпорошіть на суху, щойно очищену шкіру. При необхідності дайте поглинутись перед нанесенням зволожуючого крему.

Або розпорошіть його після нанесення однієї з наших тканинних масок. Разом вони творять чудеса та підтримують високий рівень зволоження шкіри. Візьміть міст із собою та використовуйте його, коли захочете. Розпилюйте його протягом дня, щоб освіжитися, насолодитися ароматом та наповнити шкіру вологою.

Напиши відгук
Rare Paris Elixir Intense Nourishing Cleansing Foam 50 ml

Rare Paris Elixir Intense Nourishing Cleansing Foam 50 ml

Rare Живильна пінка для вмивання 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри