Needly Cicachid relaxing mist 30 ml

Needly Cicachid relaxing mist 30 ml

Needly Заспокійливий міст-тонер Мініатюра 30 мл

Needly Needly

ЦБ-00026938

Needly

Наявність: Немає в наявності

410грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Needly

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: від куперозу, відновлення, заспокоєння, зволоження, проти запалень

Вік: 18+

Needly Cicachid relaxing mist Заспокійливий міст-тонер Мініатюра 30 мл

Тонер у зручному форматі спрею миттєво насичує вологою зневоднену шкіру, заспокоює подразнення, зменшує почервоніння та свербіння. Використовуйте його після очищення або в будь-який час, коли ви відчуваєте стягнутість або сухість, щоб відновити гідроліпідний баланс, посилити захисну функцію шкіри, пожвавити і заспокоїти її.

Має слабокислий рівень pH підтримки здорового мікробіома.

До складу входить понад 90% гідролату кипарисовика, який широко використовується в Кореї як антисептичний засіб із низьким дратівливим потенціалом. Завдяки високому вмісту фітонцидів, терпенів та флавоноїдів він інгібує зростання бактерій, нормалізує роботу сальних залоз, має протизапальний та регенеруючий ефект.

Екстракти центели, полину та кипарисовика – це унікальний комплекс Cicachid, спеціально розроблений для полегшення симптомів при підвищеній реактивності шкіри та порушенні бар'єрної функції. Він значно зменшує почервоніння, прискорює загоєння запалень, підвищує шкірний імунітет.

Спосіб застосування:

Натиснувши кілька разів на розпилювач, нанесіть спрей на обличчя з відстані 15-20 см (очі тримайте закритими). Легко поплескайте по обличчю долонями для кращого вбирання. Також можна використовувати спрей для додаткового зволоження протягом дня.

Напиши відгук
Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Cicachid relief cream 27ml

Needly Зволожуючий крем для обличчя Мініатюра 27 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри