Eunyul Маска глиняна з ліфтинг-ефектом 100 мл

Eunyul Маска глиняна з ліфтинг-ефектом 100 мл

Eunyul Clean & Fresh Ultra Firming Clay Mask

ЦБ-00015407

Наявність: Немає в наявності

265грн

Об'єм: 100 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення

Вік: 18+

Eunyul Clean & Fresh Ultra Firming Clay Mask Маска-плівка для підвищення пружності шкіри

Всі жінки хочуть, щоб шкіра була якомога довше молодою і пружною. Але на певному етапі, коли колаген синтезується менше, епідерміс починає втрачати пружність і стає менш гладким. Не варто впадати у відчай, за молодість і красу потрібно боротися! Причому не обов'язково наважуватись на радикальні заходи. Необхідно трохи змінити догляд і використовувати б'юті-продукти з високою концентрацією компонентів, що володіють ліфтинг-ефектом.

Маска-плівка для підвищення пружності шкіри розроблена фахівцями відомого корейського бренду Eunyul. Вона не тільки делікатно відлущує ороговілі частинки шкірного покриву, але і робить шкіру більш пружною і гладенькою. Такий ефект можливий завдяки збалансованій формулі і активним компонентам. Пептидний комплекс відповідає за розгладження епідермісу. Він також робить колір обличчя рівним і зменшує пігментні плями, розгладжує носогубні складки. Колаген активізує синтез власного, тому шкіра стане більш підтягнутою. Пантенол і рослинні екстракти знімають подразнення і почервоніння. Завдяки регулярному застосуванню Eunyul Clean & Fresh Ultra Firming Peel Off Pack шкіра стане рівною і шовковистою.

Спосіб застосування

На очищену суху шкіру нанести необхідну кількість маски. Уникати області очей і губ. Залишити підсихати на 15-20 хвилин, потім зняти висохлу маску-плівку акуратним рухом знизу вгору.

Напиши відгук
Eunyul Крем для рук з аргановим маслом, 50 г

Eunyul Крем для рук з аргановим маслом, 50 г

Eunyul Clean & Fresh Hand Cream Argan 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри