Q + A Activated Charcoal Face Mask 50 ml

Q + A Activated Charcoal Face Mask 50 ml

Q + A Детокс маска для обличчя з деревним вугіллям 50 мл

Q+A Q+A

ЦБ-00020413

Q+A

Наявність: Є в наявності

384грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Q + A

Країна виробник: Великобританія

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Витягує забруднення і чорні точки з пор, звужуючи їх і нормалізуючи роботу сальних залоз, надає матовість

Q + A Activated Charcoal Face Mask Детокс маска для обличчя з деревним вугіллям 50 мл

Очищаюча маска з активованим деревним вугіллям Activated Charcoal Face Mask витягує забруднення і чорні точки з пор, звужуючи їх і нормалізуючи роботу сальних залоз, надає матовість і стримує блиск в Т-зоні, полегшуючи стан жирної і проблемної шкіри.

Активоване деревне вугілля витягує забруднення і сальні нитки з пор, звужуючи і підтримуючи їх чистоту, вирівнює рельєф і запобігає появі запалень, а також нормалізує водно-жировий баланс і допомагає зберегти матовість і бархатистість шкіри;

Каолін і Бентоніт парочка прекрасних абсорбентів, які поглинають шкірний себум, тим самим попереджаючи надмірну сальність в Т-зоні, очищають пори від чорних цяток і вугрів, залишаючи шкіру м'якою і шовковистою;

Комплекс масел (масло ши, Аргана і солодкого мигдалю) пом'якшує дію маски і попереджає пересушування шкіри, відмінно пом'якшує, зволожує і заспокоює, запобігаючи появі свербіння, стягнутості і почервоніння, відновлює ліпідний бар'єр пошкодженої, чутливої ​​шкіри, підтримуючи її імунітет і природну красу.

Спосіб застосування:

На очищену, суху шкіру нанесіть маску товстим шаром, уникаючи області губ і очей. Залиште на 5-10 хвилин і змийте теплою, продовжите свій класичний догляд. Використовуйте 1-3 рази на тиждень.

Напиши відгук
Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Ceramide barrier defence cream 50 ml

Q+A Захисний крем з керамідами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри