The Saem Пшенична маска-плівка для обличчя

The Saem Пшенична маска-плівка для обличчя

The Saem Natural Daily Wheat Sprout Pack

The Saem The Saem

ЦБ-00011605

The Saem

Наявність: Немає в наявності

425грн

Об'єм: 120 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

The Saem Natural Daily Wheat Sprout Pack Очищаюча маска-плівка, збагачена паростками пшениці

Маска Natural Daily Wheat Sprout Pack, створена фахівцями корейського бренду The Saem, містить екстракт пшениці і призначена для очищуючого догляду за обличчям. Освіжаючий гель легко наноситься на шкіру, перетворюючись на ній в щільно прилеглу плівку, а після її видалення звільняє від сальних пробок, ороговілого клітинного шару і інших забруднень. 

Маска містить комплекс натуральних речовин, які не тільки полегшують очищення, а й сприятливо впливають на стан шкіри. Екстракти брокколі, брассікі, селери, і яблука складають зелений букет 5 Green Complex, що постачає тканини антиоксидантами і вітамінами, вирівнюючий колір обличчя і підвищує пружність шкіри. Гіалуронова кислота зволожує і в поєднанні з екстрактом пшеничних паростків удосконалює структуру тканин і зовнішній вигляд шкіри.

Спосіб застосування

На попередньо очищену шкіру нанести маску щільним шаром, почекати 10-15 хвилин до повного висихання засобу. Після цього зняти маску і обполоснути обличчя теплою водою. Також маску можна наносити локально, наприклад, на Т-зону, підборіддя.

Склад

очищена вода, полівініловий спирт, етанол, очищена вода, метил-пропандіол, бутиленгліколь, 1,2-гександіол, полісорбат 60, сорбітан сесквіолеат, натрій РС А, екстракт зародків пшениці, ксантанова камедь, цитрат натрію, мікрокристалічна целюлоза, аромат, етилгексил гліцерин , лимонна кислота, деревне угль порошок, целюлозна камедь, ацетат натрію, карамель, жовтий № 4, екстракт броколі, екстракт капусти, капуста листя екстракт, селера, екстракт яблука, синій № 1, карбонат натрію як гіалуронідази, сквалан, гліцерин, масло з виноградних кісточок, масло насіння чорної смородини, цераміди, фітосфінгозін, лецитин.

Напиши відгук
The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed hand cream Frangipani

The Saem Perfumed Frangipani Hand Moisturizer

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри