Magicstripes Інтенсивна зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Magicstripes Інтенсивна зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Magicstripes Hyaluronic Intensive Treatment Mask 

Magicstripes Magicstripes

ЦБ-00017798

Magicstripes

Наявність: Немає в наявності

480грн

Кількість штук: 1 шт

Бренд: Magicstripes

Країна виробник: Німеччина

Призначення: Розгладження, зволоження, зміцнення

Вік: 18+

Magicstripes Hyaluronic Intensive Treatment Mask Інтенсивна зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою

Ця інтенсивна зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою складається з концентрованих органічних ефірних масел вищої якості. Активні компоненти сприйнятливі до температури шкіри і завдяки цьому глибоко поглинається.

Маска з гідрогелю забезпечує шкірі інтенсивне живлення і зволоження, має розслаблюючий ефект і в значній мірі підвищує пружність шкіри. Маска робить вікову і суху шкіру пружною і зволоженою, використовуючи власне тепло шкіри для досягнення максимального результату. Трегалоза, що входить до складу маски, підвищує стійкість шкіри до несприятливих погодних умов.

Активні компоненти:

Гіалуронова кислота зменшує появу дрібних зморшок, сприяє молодості шкіри, а також допомагає створити більш здоровий ліпідний шар. Ефект посилюється за рахунок спеціальної формули і поєднання інгредієнтів.

Kassou Ekisu - коричневі водорості, забезпечують зволоження, нормалізацію вологості шкіри, додаткову еластичність епідермісу і детоксикацію шкіри. Амінокислоти в водоростях допомагають зміцнювати і оновлювати тканини, а жирні кислоти борються із запаленням.

Гліцерин - відновлює інгредієнт, який зволожує і пом'якшує шкіру.

Масло листя алое-вера - листя алое містять безліч антиоксидантів, в тому числі бета-каротин, вітаміни C і E, які допомагають поліпшити природну пружність шкіри і підтримувати її в зволоженому стані. Розгладжує дрібні зморшки.

Трегалоза - гідроактівні цукор з пустельних рослин. Він утворює захисний бар'єр і запобігає втраті вологи в клітинах.

Токоферол - ефективний вітамін Е, який бореться з елементами, які руйнують клітини. Допомагає запобігти передчасному старінню, зменшує відкладення в кровоносних судинах і розпад тканин. Захищає від ультрафіолетового випромінювання (УФ).

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя і видаліть надлишки вологи з шкіри. Дістаньте маску і зніміть захисну плівку. Помістіть верхню і нижню частини маски на відповідні зони вашого обличчя. Залиште маску приблизно на 20-30 хвилин, поки вона не висохне і не перестане міняти форму. 

Напиши відгук
Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Deep Detox Tightening Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри