Magicstripes оходжуючі патчі з колагеном

Magicstripes Колагенові охолоджуючі патчі під очі

Magicstripes Wake Me Up Collagen Eye Patches

Magicstripes Magicstripes

ЦБ-00017801

Magicstripes

Наявність: Немає в наявності

275грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Magicstripes

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Німеччина

Призначення: Від темних кіл, розгладження, зволоження

Вік: 18+

Magicstripes Wake Me Up Collagen Eye Patches Колагенові охолоджуючі патчі під очі

Насичені охолоджуючі патчі для шкіри навколо очей розгладжуючі зморшки, прибирають темні кола і мішки під очима, роблять втомлені очі більш яскравими вже після першого застосування.

Гіалуронова кислота забезпечує шкірі додаткове зволоження і моментально розгладжує дрібні зморшки, а також усуває всі ознаки сухості вже після першого застосування. Колаген підвищує еластичність шкіри. Завдяки своєму холодному тілу дії, патчі зменшують набряки і таким чином позбавляють вас від темних кіл і мішків під очима.

Розгладжують дрібні зморшки, зволожують, мають охолоджуючий ефект, покращують еластичність шкіри, зменшують набряки і мішки під очима, оживляють втомлені очі.

Активні компоненти:

Гідролізований колаген підвищує гладкість шкіри, еластичність, вологість, а також уповільнює утворення глибоких і дрібних зморшок.

Трегалоза - це гідроактівні цукор з пустельних рослин. Він утворює захисний бар'єр і запобігає втраті вологи в клітинах.

Гіалуронова кислота зменшує поява дрібних зморшок, сприяє молодості шкіри, а також допомагає створити більш здоровий ліпідний шар.

Вітамін E бореться зі шкідливим впливом навколишнього середовища і таким чином захищає від передчасного старіння шкіри.

Сік листя алое-вера містить безліч антиоксидантів, таких як бета-каротин, вітаміни С і Е. Створює захисний шар на шкірі. Потужний заспокійливий ефект.

Гіалуронат натрію - завдяки значним зволожуючим властивостям, він створює більш гладку, м'яку шкіру з меншою кількістю зморшок.

Нікотинамід (Вітамін B3) підвищує еластичність шкіри, значно посилюючи бар'єрну функцію, допомагає боротися зі зміною кольору і оживляє здоровий тонус і текстуру шкіри. Покращує колір і зовнішня будова шкіри і прибирає дрібні зморшки. Протизапальну та заспокійливу дію.

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя і видаліть надлишки вологи з шкіри. Дістаньте патчі з упаковки і видаліть захисну плівку. Використовуйте патчі, акуратно приклеївши їх до шкіри під очима. Через 20-30 хвилин зніміть патчі і м'яко втирайте залишки гелю в шкіру. 

Напиши відгук
Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Deep Detox Tightening Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри