Magicstripes ліфтинг маска для підтяжки підборіддя та щік

Magicstripes Маска з ефектом ліфтингу для підборіддя і щік

Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask

Magicstripes Magicstripes

ЦБ-00017800

Magicstripes

Наявність: Немає в наявності

450грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Magicstripes

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Німеччина

Magicstripes Chin & Cheek Lifting Mask Маска з ефектом ліфтингу для підборіддя і щік

Еластична маска з гідрогелю - це інноваційна розробка, яка допомагає скоротити зморшки і підтягнути шкіру в області підборіддя і щік, також відомої як «зона сердечка». Маска дає ефект стимулюючого масажу в області застосування, активує природну циркуляцію крові і сприяє засвоєнню високоефективних інгредієнтів.

Помітний ліфтинг-ефект вже через 40 хвилин, підтягує, тонізує і коригує овал нижньої половини обличчя, зменшує набряклість і володіє охолоджуючим ефектом, робить шкіру більш еластичною, стимулює скорочення жирових відкладень і робить більш витонченим контур в області застосування.

Активні компоненти:

Колаген створює зволожуючу плівку на шкірі і заповнює зморшки вологою.

Кофеїн стимулює клітини шкіри і сприяє кровообігу. Активується тріацілгліцерінліпаза, фермент, що міститься в кофеїн. Жирові відкладення розпадаються при розщепленні жиру на жирні кислоти і гліцерин, вивільняючи воду.

Вітамін С значно підтримує розвиток колагену, який надає шкірі пружну структуру і еластичність. Є ефективним антиоксидантом, який нейтралізує вільні радикали.

Вітамін E бореться зі шкідливим впливом навколишнього середовища і таким чином захищає від передчасного старіння шкіри.

Токоферол - ефективний вітамін Е, який бореться з елементами, які руйнують клітини. Допомагає запобігти передчасному старінню, зменшує відкладення в кровоносних судинах і розпад тканин. Захищає від ультрафіолетового випромінювання (УФ).

Екстракт вівсяного толокна надає ефект м'якості і шовковистості складам по догляду за шкірою.

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя і видаліть надлишки вологи з шкіри. Дістаньте маску і видаліть білу захисну плівку. Використовуйте верхню частину маски. Розтягніть маску і надіньте прорізами на вуха так, щоб вона щільно і повністю закривала підборіддя. Потім використовуйте нижню частину маски в області під підборіддям і надіньте прорізи на вуха. Носіть маску протягом 40-60 хвилин. Для досягнення оптимального ефекту використовуйте маску 3-4 рази на тиждень або частіше, у міру необхідності. Використовуйте кожну маску тільки один раз.

Напиши відгук
Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Маска-детокс глибоке очищення шкіри

Magicstripes Deep Detox Tightening Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри