Cosmetea Глиняна маска - детокс з екстрактом чорного чаю

Cosmetea Глиняна маска - детокс з екстрактом чорного чаю

Cosmetea Black Tea Pink Clay Mask

ЦБ-00017519

Наявність: Немає в наявності

445грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Cosmetea

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Детокс, зволоження

Cosmetea Black Tea Pink Clay Mask Глиняна маска-детокс з екстрактом чорного чаю

Глиняна маска-детокс з екстрактом чорного чаю Cosmetea Black Tea Pink Clay Mask - унікальний продукт від корейського бренду. Швидко і ефективно виводить зі шкіри токсини і забруднення, роблячи її більш м'якою, пружною і здоровою. Маска звужує розширені пори, стабілізує секрецію себума, видаляє ороговілі частинки і забруднення.

Завдяки масці відбувається нормалізація кольору обличчя і розгладження дрібних зморшок. Кремообразна ніжна текстура нагадує збиті вершки. Банку обсягом 200 мл дозволить використовувати засіб тривалий час. Маска створена на основі комбінації екстракту листя чорного чаю і рожевої глини. Відлущує шкіру, оздоровлює і підтягує контури обличчя. Більше націлена на сухий тип шкіри, м'яко видаляючи омертвілі частинки, живлячи та зволожуючи її.

Спосіб застосування:

Виробник рекомендує використовувати маску 1-2 рази на тиждень для збереження чистоти і гладкості шкіри. Перед нанесенням маски слід ретельно вмитися і протерти обличчя тонером. Рівномірним шаром нанесіть маску на обличчя, уникаючи зони навколо очей і губ. Тримайте маску на шкірі 15 хвилин, після чого змийте теплою, чистою водою.

Напиши відгук
Cosmetea Зволожуюча маска з екстрактом чорного чаю

Cosmetea Зволожуюча маска з екстрактом чорного чаю

Cosmetea Black Tea Nourishing Moisture Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри