JMsolution Гідрогелева маска з екстрактом перлин

JMsolution Гідрогелева маска з екстрактом перлин

JMsolution marine luminous pear hydrogel mask 

JMsolution JMsolution

ЦБ-00019507

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 30 г

Бренд: JMsolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Чутлива, проблемна, жирна

Призначення: Вирівнює тон, підвищує пружність і еластичність, зволожує

Вік: 30+

JMsolution marine luminous pear hydrogel mask Гідрогелева маска з екстрактом перлин

Гідрогелева зволожуюча маска з екстрактом перлів JMsolution Marine Luminous Pearl Deep Moisture Mask глибоко насичує шкіру вологою, усуває сухість, лущення, підвищує пружність і еластичність шкіри. Маска сприяє вирівнюванню мікрорельєфу шкіри, усуває зморшки і нормалізує роботу сальних залоз. Завдяки компонентів що входять до складу екстракту перлів, маска відмінно вирівнює тон шкіри, усуває її тьмяність і прибирає пост акне і пігментні плями.

Морська вода - забезпечує регенерацію і відновлення шкіри, розгладжує зморшки, покращує кровообіг і насичує клітини дерми киснем, знімає набряклість, а також сприяє освітленню пігментації.

Гідролізований колаген - насичує шкіру мікроелементами, покращує обмінні процеси, запобігає зневодненню, підвищує тонус шкіри, її пружність і еластичність.

Екстракти 5 видів морських водоростей - підсилюють процеси відновлення і регенерації клітин шкіри, виводять токсини, покращують кровопостачання тканин. Надають противокуперозну дію, а також сприяють зняттю набряклості і усуненню пігментації.

3 види гіалуронової кислоти - сприяють інтенсивному насиченню вологою на клітинному рівні, вирівнюють рельєф і колір обличчя, нормалізують водно-жировий баланс.

Спосіб застосування:

Після очищення нанесіть на обличчя маску на 10-20 хвилин. Зніміть маску, залишки есенції розподіліть рухами по шкірі обличчя і шиї до повного поглинання.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри