Medi-Peel Ензимна очищуюча маска подвійної дії

Medi-Peel Ензимна очищуюча маска подвійної дії

Medi-Peel Enzyme Dual Deep Mask

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00016152

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

785грн

Об'єм: 150 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 30+

Medi-Peel Enzyme Dual Deep Mask Ензимна маска з ефектом пілінгу

Очищаюча маска, в основі якої лежать ензими (ферменти), буде прекрасним доповненням вашого догляду, незалежно від типу шкіри. Киснева пілінг-маска Medi-Peel Enzyme Dual Deep Mask має відмінні доглядові характеристики для видимого ефекту і підтримки вродженої краси вашої шкіри.

Маска являє собою засіб 2 в 1, яка глибоко очищає закупорені пори від щоденних забруднень, залишків декоративної косметики, бруду, пилу, сальних пробок, чорних крапок, а також, за рахунок ензимів в складі, прекрасно відлущує поверхню епідермісу від ороговілого шару, відмерлих клітин і лущення, пом'якшує і відновлює природну гладкість і бархатистість шкіри, покращуючи її мікрорельєф.

Додаткова дія маски - анти-ейдж (антивікової) ефект, завдяки якому шкіра стає більш нагодована, пружна і еластична, значно поліпшується її текстура, яка набуває гладкість і шовковистість. Маска від Medi-Peel також насичує шкіру киснем, покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси, допомагає скорочувати кількість сальної секреції, нормалізує роботу сальних залоз, заспокоює і знімає запальні процеси, подразнення, вирівнює загальний тон шкіри, допомагаючи боротися з пігментацією, а також покращує і освіжає колір обличчя.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість засобу на суху шкіру обличчя, рівномірно розподіливши, і уникаючи зони навколо очей і губ, залиште засіб до утворення бульбашок піни на 10 хвилин, потім м'яко помасажуйте і змийте теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри