Medi Peel Glow 9 24K Gold Mask Pack 100 ml

Medi Peel Glow 9 24K Gold Mask Pack 100 ml

Medi Peel Золота маска - плівка 100 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00016150

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

545грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, проблемна, зріла

Вік: 30+

Medi Peel Glow 9 24K Gold Mask Pack Золота маска - плівка 100 мл

Маска-плівка на основі 24 каратного золота Medi Peel Glow 24K Gold Mask Pack - це спосіб швидко позбутися і надовго забути про проблеми вугрів, комедонів і забитих пор. Маска очищає поверхню шкіри і також ретельно видаляє бруд і шкірний жир, перешкоджаючи їх подальшої закупорки.

При регулярному використанні очищаюча маска відновлює і підтримує еластичність шкіри і нормальний гідробаланс, зберігає її м'якість і помітно покращує текстуру. Маска підживлює шкіру, стимулює вироблення власного колагену і підвищує стійкість до впливу навколишнього середовища.

Активні компоненти маски:

Колоїдне золото покращує обмін речовин і мікроциркуляцію крові , виводить токсини, повертає пружність . Золото дозволяє клітинам ефективніше поглинати поживні речовини, а його іони посилюють процес регенерації і омолодження.

Гідролізований колаген заповнює нестачу власного колагену в організмі і повертає шкірі молодість та  відпочивший вигляд. Цей білок безпосередньо впливає на якість зволоження шкіри, її захисні властивості і збереження структури, перешкоджає швидкому старінню епідермісу.

Каолін - натуральна біла глина, яка ідеально підходить для догляду за жирною або проблемною шкірою. Вона очищає шкіру від надлишків шкірного сала, сприяє ефективному очищенню пор, м'яко відлущує ороговілі клітини, володіє сильними антибактеріальними і антисептичними властивостями, містить величезну кількість необхідних для шкіри мінералів.

Це зручна маска для догляду за шкірою в будь-якому віці. Вона добре очищає пори, допомагаючи позбутися від вугрів, а також підтягує шкіру і помітно зменшує кількість мімічних та вікових зморшок.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу рівномірним шаром на шкіру, уникаючи області навколо очей і губ. Через 20-30 хвилин акуратно видаліть застиглу маску, починаючи від підборіддя.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри