Cruelty free Mizon Поживний крем з муцином равлика

Mizon Поживний крем з муцином равлика

Mizon Mizon

ЦБ-00003821

Mizon

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Mizon

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Від перших ознак старіння, зволоження

Вік: 25+

Mizon Snail Repair Perfect Cream Поживний крем з муцином равлика

Слиз равликів - інгредієнт, що володіє найпотужнішою відновлюючою дією. Це було помічено ще сотні років тому в стародавньому Єгипті і підтверджено сучасними працівниками фабрик по розведенню молюсків - шкіра на їх руках була ніжною, як у дітей, а подряпини гоїлися мало не миттєво.

Проводячі власні дослідження, корейська компанія Mizon створила унікальний равликовий крем, який на 60% складається з муцина равлика і доповнено такими інгредієнтами: женьшень, золото, екстракт морського фенхелю. Крем має легку, трохи тягучу консистенцією, яка миттєво поглинається шкірою відразу після нанесення, не залишає плівки або відчуття липкості.

Надає абсолютно приголомшливий ефект на стан шкіри обличчя. Прекрасно тонізує, знезаражує поверхню шкіри, сприяє швидкому загоєнню, що дуже важливо при догляді за проблемною шкірою, схильної до акне і вугрового висипу. Глибоко зволожує і надає інтенсивний омолоджуючий ефект. Шкіра стає пружною, з'являється здорове сяйво, шовковистість, зникають ознаки старіння і тьмяність.

Спосіб застосування:

Використовувати на останньому етапі догляду за шкірою обличчя. Нанести необхідну кількість крему на шкіру обличчя і розподілити легкими масажними рухами.

Напиши відгук
Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Відновлюючий тонер з оливковим маслом 150 мл

Mizon Barrier Oil Toner 150 ml
×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри