Rituals Ayurveda Набір з Косметичкою

The Ritual Of Ayurveda Rituals

Rituals Набір з Косметичкою

Rituals Rituals

ЦБ-00032059

Rituals

Наявність: Є в наявності

1885грн

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Голандія

Набір з косметичкою The Ritual Of Ayurveda Rituals – унікальні та ефективні засоби для догляду за тілом і волоссям. Кожен продукт містить ретельно підібрані, натуральні інгредієнти, включно з амлою, олією солодкого мигдалю, аргановою та екстрактами індійської троянди, необхідними для зміцнення, живлення і пожвавлення як шкіри, так і волосся. Крім цього, засоби створюють відчуття гармонії та умиротворення.

У набір з косметичкою The Ritual Of Ayurveda Rituals входять такі засоби:

  • Шампунь The Ritual Of Ayurveda – м'який очищувальний засіб для всіх типів волосся. Забезпечує глибоке живлення і зволоження, насичує локони корисними компонентами. Повертає блиск і жвавість, дарує волоссю доглянутий і привабливий вигляд.
  • Гель для душу The Ritual Of Ayurveda – ароматний очищувальний засіб для шкіри тіла. М'яка формула гелю делікатно очищає шкіру і огортає її неймовірно теплим ароматом з ніжними нотами індійської троянди і солодкого мигдалю. 
  • Олія для тіла The Ritual Of Ayurveda – зволожувальна та живильна олія, яка насичує шкіру, роблячи її м'якою та шовковистою. Збагачене природними оліями для поліпшення текстури та якості тіла.
  • Лосьйон для тіла The Ritual Of Ayurveda – живильний крем, призначений для зволоження, пом'якшення і догляду за шкірою тіла. Його легка текстура швидко вбирається, не залишає відчуття жирності. Крем огортає неймовірним східним ароматом з теплими, солодкими нотами.
  • Косметичка – компактна сумочка і приємний бонус. Дуже зручна для зберігання і транспортування косметики, яка доповнює набір і робить  його чудовим подарунком.

Переваги набору з косметичкою The Ritual Of Ayurveda Rituals: 

  • Набір унікальних і ефективних засобів для догляду за тілом і волоссям
  • Натуральний склад продуктів  
  • Глибоке зволоження та живлення 
  • Неймовірний східний аромат 
  • Чудова ідея подарунка 

Спосіб застосування:

Шампунь: нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся і шкіру голови. Спінити м'якими масажними рухами і ретельно змити водою. У разі необхідності нанести знову. Підходить для частого і щоденного використання.

Гель для душу: невелику кількість гелю налити на губку або долоню. Рівномірно розподілити його по тілу, створюючи піну і м'яко масажуючи шкіру. Змити теплою водою.

Олія: нанести трохи засобу на суху, чисту шкіру і рівномірно розтерти. 

Лосьйон: нанести трохи засобу на суху, чисту шкіру і рівномірно розтерти.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри