Mermade Prosecco Macarons

Mermade Prosecco Macarons

Mermade Prosecco Macarons Подарунковий набір піраміда

Mermade Mermade

ЦБ-00023448

Mermade

Наявність: Немає в наявності

179грн

Бренд: Mermade

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Mermade Prosecco Macarons Подарунковий набір піраміда

Склад набору:

  • Антисептик для рук - Mermade Prosecco, 29 мл
  • Сяючий бальзам для губ - Mermade Macarons, 10 мл
  • Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size, 29 мл

Антисептик для рук - Mermade Prosecco - миттєво захищає від 99,9% бактерій, де б ти не була. Засіб не сушить, не стягує шкіру і не липне.

Сяючий бальзам для губ - Mermade Macarons - освіжає та допомагає боротися з сухістю губ, швидко зволожує, робить губи ніжними та м'якими.

Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size - завдяки зручному компактному тревел-сайзу формату поміститься і в кишені, і в сумочці. Засіб з вітамінними сферами прийде на допомогу, коли шкіра потребує максимального зволоження. Крем доглядає та зволожує шкіру рук, насичує їх корисними речовинами та запобігає сухості.

Спосіб застосування:

  • Антисептик для рук - Mermade Prosecco - видавіть 1-2 краплі і розітріть по шкірі.
  • Сяючий бальзам для губ - Mermade Macarons - поступово нанесіть невелику кількість бальзаму на губи; у разі потреби повторіть.
  • Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size - нанесіть на очищену шкіру масажними рухами до повного всмоктування.

Склад:

  • Антисептик для рук - Mermade Prosecco: Ethyl Alcohol, Propyl Alcohol, Water, Polyacrylate Crosspolymer-11, Aloe Barbadensis, Color, Parfum.
  • Сяючий бальзам для губ - Mermade Macarons: Mineral Oil, Beeswax White, Shea (Butyrospermum Parkii) Butter, Petrolatum, Сocosnucifera (Coconut)Oil, Peach Kernel (Persica Vulgaris) Oil, Flavor, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Saccharin, Сolorant, Glitter.
  • Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size: Aqua, Paraffinum Liqvidum, Glycerin, Apricot (Prunus Armeniaca) Hydrozol, Stearic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Lanolin, Polyacrylate Crosspolymer-11, Coco-Caprylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Tocopherol Acetate, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Konjac Mannane (Amorphophallus Konjac) Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Colorant.
Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри