Mermade Milk chocolate Wine

Mermade Milk chocolate Wine

Mermade Milk chocolate Wine Подарунковий набір піраміда

Mermade Mermade

ЦБ-00023445

Mermade

Наявність: Немає в наявності

179грн

Об'єм: h/antiseptic/29ml + lips/balm/10ml + h/cr/29ml

Бренд: Mermade

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Антибактеріальне, Очищення, Живлення, Пом'якшення, Зволоження

Mermade Milk chocolate Wine Подарунковий набір піраміда

Склад набору:

  • Антисептик для рук - Mermade Wine, 29 мл
  • Зволожуючий бальзам для губ - Mermade Milk Chocolate, 10 мл
  • Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size, 29 мл

Антисептик для рук - Mermade Wine

Правда у вині: хочеш – вір, хочеш – ні. Антисептик Wine миттєво захищає від 99,9% бактерій, де б ти не була. Засіб не стягує шкіру і не липне.

Зволожуючий бальзам для губ - Mermade Milk Chocolate

Бальзам допомагає боротися із сухістю, швидко зволожує та робить губи ніжними та м'якими. Користуйся бальзамом щодня для догляду за красою губ або використовуй його як основу під помаду.

Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size

Тримайте крем для рук Mermade завжди з собою, щоб шкіра була доглянутою і м'якою. Крем для рук Mermade готовий супроводжувати тебе будь-де. Завдяки зручному компактному тревел-сайзу формату засіб поміститься і в кишені, і в сумочці. Засіб з вітамінними сферами прийде на допомогу, коли шкіра потребує максимального зволоження. Крем доглядає та зволожує шкіру рук, насичує їх корисними речовинами та запобігає сухості. Ідеальний для повсякденного догляду, щоб ваші ручки завжди були гарними. 

Спосіб застосування:

  • Антисептик для рук - Mermade Wine - Відкрий і переверни бульбашку; видави 1-2 краплі і розітри по шкірі.
  • Зволожуючий бальзам для губ - Mermade Milk Chocolate - Поступово нанеси невелику кількість бальзаму на губи; у разі потреби повтори.
  • Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size - Нанеси на очищену шкіру масажними рухами до повного вбирання.

Склад:

  • Антисептик для рук - Mermade Wine - Ethyl Alcohol, Propyl Alcohol, Water, Polyacrylate Crosspolymer-11, Aloe Barbadensis, Color, Parfum.
  • Зволожуючий бальзам для губ - Mermade Milk Chocolate - Mineral Oil, Beeswax White, Shea (Butyrospermum Parkii) Butter, Petrolatum, Соcosnucifera (Coconut)Oil, Peach Kernel (Persica Vulgaris) Oil, Flavor, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Saccharin, Сolorant.
  • Крем для рук з ланоліном - Mermade Flower Power Travel Size - Aqua, Paraffinum Liqvidum, Glycerin, Apricot (Prunus Armeniaca) Hydrozol, Stearic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Lanolin, Polyacrylate Crosspolymer-11, Coco-Caprylate, Coco-Caprylate Fragrance, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Konjac Mannane (Amorphophallus Konjac) Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Colorant.
Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри