Mermade Champagne party

Mermade Champagne party

Mermade Champagne party Подарунковий набір

Mermade Mermade

ЦБ-00023443

Mermade

Наявність: Немає в наявності

329грн

Бренд: Mermade

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Mermade Champagne party Подарунковий набір 

Твоя домашня СПА-вечірка ще ніколи не була такою веселою.

У набор входить:

Шиммер скраб MERMADE Champagne 100 гр

Сяй красою з м’яким шиммер-скрабом Champagne! Морська сіль делікатно очищує, знімає ороговілі клітини та живить дерму. До складу шиммер-скрабу також входять різнобарвні, мерехтливі блискітки та перламутр, завдяки яким твоя шкіра сяятиме спокусливіше за дорогоцінності. Двічі на тиждень нанось масажними рухами шиммер-скраб на зволожене тіло, залишай на декілька хвилин та змивай теплою водою.

Пудра для ванної MERMADE Champagne

Додай яскравості своєму настрою! Кольорова перламутрова пудра зафарбовує воду в веселі кольори, насичує приємним ароматом та перетворює звичне купання в спа-процедуру. Морська сіль у складі пудри пом’якшує, тонізує шкіру та дарує приємне розслаблення всьому організму. Висип увесь вміст або половину пакета в ванну та насолоджуйся приємними відчуттями.

Концентрований гель для душу MERMADE Champagne

Концентрований гель для душу від Mermade - це засіб, якого вистачить надовго. Для використання достатньо одного натиску на пляшечку. Лишень уяви, як довго улюблений аромат буде з тобой. Компактний тревел-сайз формат ідеально підходить для подорожей та поїздок. Засіб чудово очищує та дарує приємну свіжість, а алое вера зволожує та пом’якшує шкіру. Нанеси невелику кількість гелю на зволожене тіло та змий через декілька хвилин.

Антисептик для рук MERMADE Champagne

Антисептик Champagne миттєво захищає від 99,9% бактерій, де б ти не була. Засіб не пече, не стягує шкіру та не липне, а завдяки сферам з вітаміном Е прекрасно зволожує та доглядає за дермою.

Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри