Rituals The Ritual of Sakura Renewing Treat

Rituals The Ritual of Sakura Renewing Treat

Rituals Sakura S Набір (гель для душу, 200 мл + міст для волосся та тіла, 20 мл + крем для тіла, 70 мл + скраб для тіла, 70 мл)

ЦБ-00022921

Наявність: Немає в наявності

1135грн

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Голландія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Rituals Sakura S Набір (гель для душу, 200 мл + міст для волосся та тіла, 20 мл + крем для тіла, 70 мл + скраб для тіла, 70 мл)

У наборі The Ritual of Sakura Renewing Treat представлені найкращі засоби з лінійки, які зроблять вашу шкіру гладкою та шовковистою, а їхній вишуканий аромат подарує гарний настрій.

У наборі є:

  • Гель для душу, 200 мл — перетворює прийом ванни на справжній сеанс ароматерапії, огортаючи запашною ніжною піною. Засіб дбайливо впливає на шкіру, заспокоює її та дарує відчуття комфорту.
  • Скраб для тіла, 70 мл — на 92% складається з натуральних компонентів, відлущує ороговілі частинки та прискорює оновлення клітин. Подрібнений бамбук виступає як абразив.
  • Крем для тіла, 70 мл — глибоко живить і робить шкіру м’якою на дотик, насичуючи її корисними елементами вишневого екстракту та рисового молочка.
  • Міст для волосся та тіла, 20 мл — дарує приємний квітковий аромат і не залишає плям на одязі. Мініатюрний флакон зручно брати із собою.

Спосіб застосування:

Гель для душу: Невелику кількість продукту нанесіть на мочалку або долоню та спіньте. Піну розподіліть по вологій шкірі. Помасажуйте. Змийте великою кількістю теплої води.

Міст для волосся та тіла: Нанесіть спрей на окремі ділянки тіла, щоб надати їм додаткову привабливість, або ж легкої вуаллю розпороши на все тіло на відстані 15-20 см від шкіри. При використанні засобу в якості спрею для волосся уникай прикореневої зони.

Крем для тіла: Нанесіть засіб на очищену шкіру масажними рухами. Дайте йому ввібратися.

Скраб для тіла: Нанесіть скраб на вологу шкіру тіла. Помасажуйте 2–3 хвилини й ретельно змийте водою. Потім нанесіть зволожувальний лосьйон або крем. Рекомендуємо використовувати скраб перед відвідуванням пляжу, солярію або перед нанесенням засобу для автозасмаги.

Напиши відгук
Mr.Scrubber Подарунковий набір Адвент календар

Mr.Scrubber Подарунковий набір Адвент календар

Mr.Scrubber Secret Flowers beauty box 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри