Mermade Unicorn world

Mermade Unicorn world

Mermade Unicorn world Подарунковий набір

Mermade Mermade

ЦБ-00022449

Mermade

Наявність: Немає в наявності

364грн

Об'єм: bath/poudre/200g + scr/100g + sh/gel/50ml + antiseptic/29ml

Бренд: Mermade

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Україна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антибактеріальне, Очищення, Зволоження

Mermade Unicorn world Подарунковий набір

У набір входять:

Шиммер скраб MERMADE Magic Unicorn 100 гр

Сяй красою з м’яким шиммер-скрабом Magic Unicorn! Морська сіль делікатно очищує, знімає ороговілі клітини та живить дерму. До складу шиммер-скрабу також входять різнобарвні, мерехтливі блискітки та перламутр, завдяки яким твоя шкіра сяятиме спокусливіше за дорогоцінності. Двічі на тиждень нанось масажними рухами шиммер-скраб на зволожене тіло, залишай на декілька хвилин та змивай теплою водою.

Пудра для ванної MERMADE Magic Unicorn

Додай яскравості своєму настрою! Кольорова пудра зафарбовує воду в веселі кольори, насичує приємний ароматом та перетворює звичне купання в спа-процедуру. Морська сіль у складі пудри пом’якшує, тонізує шкіру та дарує приємне розслаблення всьому організму. Висип увесь вміст або половину пакета в ванну та насолоджуйся приємними відчуттями.

Концентрований гель для душу MERMADE Unicorn Poop

Гель, для якого завжди знайдеться місце в сумці, на полиці та серці. Компактний тревел-сайз формат 50 мл ідеально підходить для подорожей та поїздок, щоб ти щодня могла насолоджуватися улюбленим ароматом та доглядом. Засіб чудово очищує та дарує приємну свіжість, а алое вера зволожує та пом’якшує шкіру. Нанеси невелику кількість гелю на зволожене тіло та змий через декілька хвилин.

Антисептик для рук MERMADE Unicorn Poop

Антисептик Unicorn Poop миттєво захищає від 99,9% бактерій, де б ти не була. Засіб не пече, не стягує шкіру та не липне, а завдяки сферам з вітаміном Е прекрасно зволожує та доглядає за дермою.

Спосіб застосування:

  • Шиммер-скраб - Mermade Magic Unicorn, 100 г - Нанесіть скраб на вологе тіло і масажуйте 3-5 хвилин. Залиште скраб на тілі на 15 хвилин. Змийте теплою водою.
  • Пудра для ванни - Mermade Magic Unicorn, 200 г - Засипати порошок у ванну. Насолоджуйтесь результатом та використовуйте для підняття настрою.
  • Концентрований гель для душу - Mermade Unicorn Poop, 50 мл - Нанесіть на вологе тіло чи мочалку. Спіньте та розподіліть по всьому тілу. Ретельно змийте водою.
  • Антисептик для рук - Mermade Unicorn Poop, 29 мл - Нанести невелику кількість засобу на шкіру рук.
Напиши відгук
Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Birthday Cake 29 ml

Mermade Крем для рук з ланоліном 29 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри