I`m From Rice Mask 110 ml

I`m From Rice Mask 110 ml

I`m From Очищаюча рисова маска для обличчя 110 мл

I‘m From I‘m From

ЦБ-00022400

I‘m From

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 110 мл

Бренд: I`m From

Країна виробник: Корея

Призначення: Робить шкіру чистою, гладкою, шовковистою та пружною, вирівнює мікрорельєф

I`m From Rice Mask Очищаюча рисова маска для обличчя 110 мл

Маска-скраб з рисовими висівками та рисовою пудрою. Спрямована на м'яке очищення та відлущення шкіри від омертвілих клітин. Засіб підходить для ефективної, але м'якої ексфоліації шкіри 1-2 рази на тиждень. Робить шкіру чистою, гладкою, шовковистою та пружною, вирівнює мікрорельєф.

Рис у складі маски містить велику кількість вітамінів та мінералів, які є надзвичайно цінними для шкіри. Це насамперед і вітамін С та Е, тіамін, рибофлавін, інозит та ніацин, які сприяють збільшенню притоку крові до епідермісу, стимулюють ріст та оновлення клітин, уповільнюють старіння та вирівнюють колір обличчя. Володіє густою кремовою консистенцією з вкрапленнями рисового лушпиння, моментально насичує і пом'якшує шкіру, робить її ніжною, шовковистою та пружною.

Активні інгредієнти:

  • Бета-глюкан. Має імуномодулюючу, антиоксидантну дію, захищаючи і відновлюючи пошкоджену шкіру, запобігає передчасному старінню.
  • Сквалан. Захищає шкіру від втрати вологи, гальмує раннє в'янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.
  • Масло Ши. Пом'якшує, сприяє швидкому відновленню шкіри, регенерує та надає антивіковий ефект, є хорошим емолентом, має протизапальну дію та прискорює загоєння. Не закупорює пори.
  • Олія Аргани. Відновлює гідроліпідний шар шкіри, підвищує її пружність та еластичність. Висока концентрація токоферолів обумовлює антиоксидантні властивості аргани, а завдяки ненасиченим жирним кислотам, що входять до складу, масло відмінно заспокоює і пом'якшує шкіру.
  • Екстракт вівса. Насичує шкіру необхідними поживними компонентами, відновлює гідроліпідний баланс шкіри, омолоджує, перешкоджає старінню епідермісу.
  • Екстракт насіння амаранту. Його дія забезпечує зволоження, живлення та пом'якшення шкіри. Відновлює травмовану та пошкоджену шкіру, захищає, створюючи антибактеріальний бар'єр, загоює ранки.

Спосіб застосування:

Після зняття макіяжу нанесіть маску на чисту вологу шкіру. Помасажуйте обличчя круговими рухами, приділіть особливу увагу області Т-зони. Залиште маску на 10 хвилин і змийте теплою водою.

Напиши відгук
I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Зволожуючий крем для обличчя 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри