Im from Beet energy ampoule 30ml Антиоксидантна ампула

I'm From Beet energy ampoule 30 ml

I'm From Beet energy ampoule Антиоксидантна ампула 30 мл

I‘m From I‘m From

ЦБ-00024018

I‘m From

Наявність: Є в наявності

875грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: I'm From

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Зволоження, Освітлення, Регенерація

I'm From Beet energy ampoule Антиоксидантна ампула 30 мл 

Сироватка I'm From Beet Energy Ampoule інтенсивно відновлює, зволожує та тонізує шкіру, усуваючи ознаки стресу та втоми, а також надає видимий антивіковий ефект та підвищує пружність. Продукт нівелює наслідки глікаційного стресу, що призводить до старіння шкіри. Формула сироватки базується не на воді, а на 81,5% натуральному екстракті буряків, добутим за допомогою методу холодної (близько 4°С) екстракції, який дозволяє зберегти всі поживні речовини. Буряк багатий на бетаїн, бетаціанін, а також на вітаміни А, В і С.

Активні компоненти:

  • Екстракт буряків. Натуральний суперфуд, який тонізує, підвищує рівень зволоженості, вирівнює рельєф і ревіталізує, усуваючи тьмяність і сухість шкіри.
  • Мікрокапсули рослинного сквалану. Мікроскопічні капсули, які проникають глибоко в епідерміс та покращують проникнення інших активних інгредієнтів, зволожують та насичують клітини вітамінами та мінералами, надаючи природного сяйва. Сироватка дозволяє покращити колір обличчя та зменшити вираженість недосконалостей, таких як пігментація, вже після 4 тижнів використання. Текстура засобу не відчувається на шкірі, не залишає липкості та відчуття дискомфорту.
  • Ніацинамід. Освітлює, перешкоджає появі пігментних плям, усуває жирний блиск і регулює роботу сальних залоз, звужує пори.
  • Сквалан. Утримує вологу в шкірі, запобігає її випаровуванню, нормалізує клітинне дихання, уповільнює процес старіння, пом'якшує.
  • Пантенол (вітамін В5). Заспокоює, знімає роздратування та почервоніння, прискорює загоєння мікроушкоджень, відновлює цілісність епідермісу.
  • Алантоїн. Стимулює процес регенерації та оновлення, надає антиоксидантну дію, знижує чутливість та усуває сухість.

Спосіб застосування: нанесіть сироватку на обличчя після очищення і тонізації, легкими рухами, дайте засобу вбратися.

Склад: Beta Vulgaris (Beet) Root Extract (81.5%), Glycerin, Squalane, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Acrylates/C10-30 Allcyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Xanthan Gum, Panthenol, Adenosine, Allantoin, Carnosine.

Напиши відгук
I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Rice Cream 50 ml

I'm From Зволожуючий крем для обличчя 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри