Global Keratin Зволожуючий шампунь захист кольору 300 мл

Global Keratin Зволожуючий шампунь захист кольору 300 мл

Global Keratin Moisturizing Shampoo 300 ml

GKhair GKhair

ЦБ-00017145

GKhair

Наявність: Немає в наявності

945грн

Об'єм: 300 мл

Тип волося: Фарбоване

Бренд: Global Keratin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Зволоження

Global Keratin Moisturizing Shampoo Зволожуючий шампунь захист кольору 300 мл

До вибору шампуню потрібно ставитися дуже серйозно, адже він повинен відповідати всім вимогам, які виставляє сучасна жінка. Якісний шампунь може не тільки ретельно змивати з волосся всі забруднення, що осіли за день, а й доглядати за ними, забезпечуючи результативний і дбайливий догляд, а також захист від негативного впливу навколишнього середовища.

Доброю новиною для українських красунь стало те, що на нашому косметичному ринку стали доступні засоби від американського бренду Global Keratin. Ця торгова марка добре зарекомендувала себе завдяки виробництву косметики по догляду за волоссям на основі кератину і органічних масел.

Global Keratin Moisturizing Shampoo - Шампунь з кератином для щоденного використання сприяє захисту кольору фарбованого волосся. Повертає слабкому і тьмяному волоссю зволоження, блиск і гладкість, одночасно живить і відновлює еластичність.

Завдяки застосуванню зволожуючого шампуню Global Keratin Moisturizing Shampoo кучері отримують всі необхідні корисні вітаміни і мінерали, в яких раніше потребували.

Спосіб застосування:

Нанесіть шампунь на вологе волосся, спінити масажними рухами (протягом 1-2 хвилин). Ретельно промити водою. Застосовувати через 48 годин після використання засобу для вирівнювання структури волосся (Комплексу з кератином).

Склад:

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl, Betaine, Methyl Gluceth-20, Disodium Cocoamphodiacetate,  Polyquaternium-10, Parfum, Polyquaternium-7, Glycol Distearate,  Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate Dimethicone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Disodium EDTA, PEG-6 capric/caprylic glycerides, Keratin, Quaternium 95, Propanediol,  Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene.

Напиши відгук
Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Deep Conditioner 200 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри