GK Крем термозихисний пробник 10мл

Global Keratin Захисний крем для гарячої укладки волосся пробник 10 мл

Global Keratin Hair Thermal StyleHer 10 ml

GKhair GKhair

ЦБ-00017161

GKhair

Наявність: Немає в наявності

40грн

Об'єм: 10 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Global Keratin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Для укладки

Global Keratin Hair Thermal StyleHer Захисний крем для гарячої укладки волосся пробник 10 мл

Захисний крем для гарячої укладки волосся Global Keratin Hair Thermal StyleHer. У сучасному світі існує маса негативних факторів, які не кращим чином впливають на стан волосся. Погана екологія і ультрафіолетові промені «вбивають» волосся кожен день. Крім того, нинішні стандарти вимагають, щоб жінка виглядала розкішно завжди, незалежно від того, чи вистачає її волоссю вітамінів.

У прагненні бути красивою дівчиною майже кожен день укладають волосся за допомогою фена. Дійсно, це швидко, зручно і красиво. Але гаряче повітря здатне робити волосся сухими, ламкими і пошкодженими.

Американський бренд Global Keratin вирішив цю проблему раз і назавжди, створивши термозахисний крем для волосся Hair Thermal Style Her.

Засіб дуже зручно у використанні, варто лише нанести невелику кількість на долоні і втерти в мокре волосся, після чого можна починати процедуру стайлінгу. Продукт зволожує волосся, живить і захищає від впливу гарячого повітря. Захисний крем для гарячої укладки насичений сумішшю білків і пептидів Juvexin, здатними відновити пошкоджене волосся, зміцнити і подарувати глянсове сяйво.

Спосіб застосування:

Використовувати крем дуже просто і зручно, достатньо розтерти невелику кількість на долонях і нанести на вологе волосся, після чого можна приступати безпосередньо до термоукладки.

Напиши відгук
Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Deep Conditioner 200 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри