Some By Mi Тонер для звуження пор с экстрактом матча 150 мл

Some By Mi Тонер для звуження пор с экстрактом матча 150 мл

Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner 150 ml

Some by mi Some by mi

ЦБ-00019655

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Some By Mi

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Призначення: Освітлююча та відбілююча дія

Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner Тонер для звуження пор с экстрактом матча 150 мл

Тонер для звуження пор з екстрактом матча Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner - це засіб для якісної тонізації шкіри з додатковим детокс-ефектом. В основі складу японський чай матча - один з найпотужніших природних антиоксидантів. Властивості матча і інших компонентів спрямовані на очищення токсичних речовин з пор, усунення в'янення, набряклості і тьмяності. Також тонер дбайливо очищає, освіжає і звужує пори. Це захищає їх від повторних скупчень токсинів, залишків макіяжу ,забруднень зовнішнього середовища. При регулярному застосуванні Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner пори довше залишаються чистими, так як спрацьовують захисні і очисні механізми. Вони не дають забруднень проникати і негативно впливати на поверхні обличчі.

Властивості Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner забезпечують інгредієнти:

Гідролат чаю матчу - становить 83% обсягу коштів - інтенсивне тонізуючу і антиоксидантну речовина. У складі Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner надає потужний детокс-ефект, очищає і звужує мікропори, освіжає. Усуває тьмяність, сірість, набряки.

Тала вода льодовиків - забезпечує потужне зволоження, освіжаючий ефект. Дезінфікує, заспокоює шкіру, перешкоджає подразнень.

Запатентований компонент Sebocontrol Powder - порошок для контролю себума, усунення жирного блиску. У складі Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner нормалізує вироблення шкірного секреції, усуває забруднення. Делікатно очищає пори, не пошкоджуючи покрив. Звужує пори, заспокоює запалення і подразнення.

Екстракт кори білої верби - себоконтролірующій інгредієнт. Заспокоює покрив, перешкоджає запаленням. Видаляє жирний блиск, очищає мікропори від комедонов і скупчень.

ВНА-кислота - усуває рогові нашарування, делікатно відлущує. У складі Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner виступає ексфолиирует речовиною. Вирівнює тон, надає особі природне сяйво.

Спосіб застосування:

Перед застосуванням Some By Mi Super Matcha Pore Tightening Toner використовуйте гідрофільне масло і очищуючу пінку. Потім рухами нанесіть тонер на обличчя. Перенести тонер на шкіру можна як з долоні, так і за допомогою ватного диска. Після поглинання засобу застосовуйте сироватку і крем.

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри