Tigi Moisture maniac shampoo 400ml

Tigi Moisture maniac shampoo 400ml

Tigi Безсульфатний шампунь для зволоження 400 мл

TIGI TIGI

ЦБ-00024290

TIGI

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 400 мл

Бренд: Tigi

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: зволоження, очищення

Тип волосся: фарбоване

Tigi Moisture maniac shampoo Безсульфатний шампунь для зволоження 400 мл

Знаменита серія продуктів для догляду за волоссям Bed Head допоможе вам щодня підтримувати його красу і здоров'я, а ще - насолоджуватися прикольним дизайном засобів і їхніми оригінальними назвами. Moisture Maniac Shampoo має приємний ненав'язливий аромат і при змішуванні з водою утворює пишну густу піну крему.

Таким чином, ваше волосся гарно очищається, при цьому не пересушується і не втрачає дорогоцінної вологи. Більше того, шампунь містить цінні зволожувальні компоненти, завдяки яким локони стають об'ємнішими, міцними і набувають природного здорового блиску. Забудьте про волосся, що електризується і прилипає до гребінця, - тепер воно буде м'яко спадати на плечі.

Живить і насичує волосся необхідним рівнем зволоження, відновлюючи його життєву силу і надаючи тонкому, ламкому і тьмяному волоссю неймовірний об'єм, силу і здоровий зовнішній вигляд. Безсульфатний зволожуючий шампунь допоможе якісно, ​​але делікатно очистити шкіру голови та волосся від забруднень, надлишків шкірного сала та хімічних залишків укладальних засобів.

Спосіб застосування:

Нанести шампунь на вологе волосся, легкими масажними рухами спінити, залишити на 2-3 хвилини, після змити теплою водою.

Склад:

Aqua (water/eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40/Alcool Specialement Denature 40), Glycol Stearate, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Hydroxypropyl Methylcellulose, Parfum (Fragrance), Isostearoyl Hydrolyzed Collagen, Panthenol, DMDM Hydantoin, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, CI 15985 (Yellow 6), CI 20170 (Brown 1), CI 17200 (Red 33).

Напиши відгук
Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238ml

Tigi Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238ml

Tigi Сухий матовий шампунь 238 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри