ANUA HEARTLEAF CREAM SHEET MASK NIGHT SOLUTION Маска для обличчя

ANUA Heartleaf Cream Mask Night Solution Pack

ANUA Зміцнююча нічна тканинна маска з керамідами та екстрактом хауттюнії 

Anua Anua

ЦБ-00032605

Anua

Наявність: Є в наявності

135грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: ANUA

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Суха, Чутлива, Нормальна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Заспокійливе, Зволожуюче, Регенеруюче

Вік: 16+

ANUA Heartleaf Cream Mask Night Solution Pack Зміцнююча нічна тканинна маска з керамідами та екстрактом хауттюнії 

Заспокійлива тканинна маска для обличчя, наповнена кремовою есенцією. Містить потужний заспокійливий екстракт хауттюнії. Також до складу входить пантенол, який сприяє регенерації, і цераміди, що зміцнюють гідроліпідний бар’єр. Гіалуронат натрію додатково зволожує і покращує еластичність епідермісу.

Після використання маски шкіра стає заспокоєною та м’якою. Засіб підходить для чутливої, сухої шкіри з порушеним гідроліпідним бар’єром.

Особливості Anua Heartleaf Cream Sheet Mask Night Solution:

  • Відновлення бар’єрної функції: Засіб розроблений для відновлення бар’єрної функції шкіри, яка захищає від зовнішніх факторів та запобігає втраті вологи.
  • Глибоке зволоження: Маска проникає у глибокі шари шкіри, забезпечуючи інтенсивне зволоження, усуваючи сухість та нестачу вологи.
  • Поліпшення текстури шкіри: такі компоненти, як масло ши та кераміди, допомагають усунути лущення, повертаючи шкірі гладкість та еластичність.
  • Заспокійливий та протизапальний ефект: екстракт Houttuynia cordata має заспокійливу та протизапальну дію, знімаючи почервоніння та подразнення шкіри.

Активні компоненти:

  • Екстракт хауттюнії – надає протизапальні, антибактеріальні та антиоксидантні властивості
  • Кераміди – прияють відновленню та зміцненню захисного бар’єру шкіри, захищаючи її від зовнішніх агресивних впливів та запобігаючи трансепідермальній втраті вологи.
  • Пантенол – загоює, заспокоює подразнення та зволожує шкіру, зменшує втрату води з епідермісу, роблячи шкіру м’якою та еластичною, стимулює поділ клітин та має регенерувальну дію
  • Гіалуронат натрію – зменшує надмірну втрату води з епідермісу, має захисну дію та посилює регенерацію, додатково пом’якшує, робить шкіру більш еластичною та гладкою.

Спосіб використання:

Обережно дістати маску з упаковки та нанести на очищену шкіру обличчя. Залишити на 15-20 хвилин, потім зняти і розподілити залишки есенції по шкірі.

Склад:

Water, Dipropylene, GlycolGlycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phytosphingosine, Ceramide NP, Houttuynia Cordata Extract, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Arginine, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Phytate

Напиши відгук
Anua Heartleaf Silky Moisture Sun Cream 50ml Сонцезахисний крем

Anua Heartleaf Silky Moisture Sun Cream 50ml Сонцезахисний крем

Anua Сонцезахисний крем 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри