La Sultane De Saba Voyage sur la route d’Udaipur Body Lotion 200мл

La Sultane De Saba Voyage sur la route d’Udaipur Body Lotion 200мл

Молочко для тіла з ароматом мускусу, ладану та ванілі
La Sultane de Saba La Sultane de Saba

ЦБ-00031819

La Sultane de Saba

Наявність: Є в наявності

1640грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: La Sultane De Saba

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Франція

Призначення: Зволоження та живлення

La Sultane De Saba Voyage sur la route d’Udaipur Body Lotion 200мл Молочко для тіла з ароматом мускусу, ладану та ванілі 

Молочко для тіла Body Lotion Lotus and Frangipani має ніжну "наповнену" текстуру, яка забезпечує інтенсивне і тривале зволоження. Продукт, в основі формули якого лежать натуральні олії ши, солодкого мигдалю та кокосове молоко, миттєво живить шкіру, зміцнює та робить її ніжнішою. Екзотичний аромат засобу надовго залишається на тілі і здатний замінити парфум: чуттєві пахощі на основі ладану, мускусу та ванілі допомагають поринути у розкіш та велич Удайпура. Цей вишуканий аромат занурює в атмосферу "тисячі та однієї ночі". Солодкі східні ноти з відтінками прянощів як найкраще розкривають міфічну пишність королівських місячних вечорів, уособлюють вираження любові, елегантності та чуттєвості.

Активні інгредієнти:
  • Екстракт ванілі - стимулює мікроциркуляцію крові, бореться з нерівностями на поверхні шкіри, підвищує тонус та еластичність дерми.
  • Масло ши - володіє сильною регенеруючою властивістю, стимулює синтез колагену та еластину, посилює захисні функції епідермісу, чинить протизапальну та омолоджуючу дії, живить шкіру корисними компонентами.
  • Кокосове масло - володіє зволожуючими, омолоджуючими, відновлюючими властивостями.
  • Масло солодкого мигдалю - чинить поживну дію, містить вітаміни А, В і Е.
 Склад:
 
  • Aqua / Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Perfume / Fragrance, Cetyl Alcohol, Peg-8 Stear , Potassium Cetyl Phosphate, Urea, Benzyl Alcohol, Dimethicone, Peg-20 Stearate, Pentylene Glycol, Carbomer, Benzyl Salicylate, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Allantoin, Sodium Hydroxide, Coumarin.
Напиши відгук
La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

La Sultane De Saba Silk Protein Scrub Amber Musk Sandalwood 200 мл

 La Sultane De Saba Скраб для тіла з протеїнами шовку "Амбра/Мускус/Сандал"

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри