Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Deep Conditioner 200 ml

GKhair GKhair

ЦБ-00018472

GKhair

Наявність: Немає в наявності

1350грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Global Keratin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Пошкоджені,сухі

Global Keratin Deep Conditioner Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Бренд Global Keratin - лідер на ринку продукції, призначеної для відновлення і випрямлення волосся.Ця фірма відома більш ніж в 55 країнах Cвіту завдяки високоякісним засобів для випрямлення і відновлення волосся, які використовується майстрами перукарського мистецтва та професійними стилістами. Завдяки фундаментальним дослідженням, які регулярно проводяться фахівцями компанії, бренду протягом багатьох років вдається утримувати статус інноватора.

Маска Global Keratin Deep Conditioner - має приємний аромат і м'яку консистенцію, яка сподобається вам безсумнівно. Вона легко і рівномірно наноситься по всій поверхні волосся і без проблем змивається через 20 хвилин. Неможливо не помітити, що після використання Global Keratin Deep Conditioner волосся стає блискучим, шовковистим і слухняними. Маска, завдяки спеціальним компонентам, проникає вглиб волоска і насичує його корисними речовинами. Global Keratin Deep Conditioner відноситься до професійних засобів , які застосовують майстра в салонах, але і в домашніх умовах ви легко досягнете ідентичного результату.

Спосіб застосування:

Помити волосся шампунем для щоденного використання Global Keratin, потім промити волосся великою кількістю води. Нанести маску і розчесати волосся, закрити волосся шапочкою та залишити на 20 хв, а потім змити. Важливо! Для більшого ефекту, перед тим як наносити маску, використовувати кондиціонер для щоденного використання. Використовувати маску 1 раз в 2-3 тижні.

Напиши відгук
Global Keratin Кондиціонер-спрей для волосся 120 мл

Global Keratin Кондиціонер-спрей для волосся 120 мл

Global Keratin Leave-in Conditioner Spray 120 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри