Rituals Sakura volume nutrition 250 ml

Rituals Sakura volume nutrition 250 ml

Rituals Sakura volume nutrition Шампунь для об'єму волосся 250 мл

Rituals Rituals

ЦБ-00023475

Rituals

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Rituals

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Нідерланди

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення, Відновлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Rituals Sakura volume nutrition Шампунь для об'єму волосся 250 мл 

Подаруйте своєму волоссю нове життя із живильним шампунем The Ritual of Sakura для здорових, блискучих та об’ємних пасом від коренів до кінчиків. Наповнений пшеничним білком і насінням чіа для захисту та збільшення об’єму – без нарощування чи зайвої ваги – і екстракту рису та олії насіння макадамії, щоб допомогти відновити баланс вологи у вашому волоссі та зміцнити його. Підходить для щоденного використання та для всіх типів волосся. Для досягнення найкращих результатів використовуйте в поєднанні з кондиціонером з тієї ж колекції.

  • збільшення об'єму
  • 90% натурального походження, 10% виготовлено в лабораторії для забезпечення текстури та стабільності продукту.
  • м'який для волосся та шкіри голови

Спосіб застосування: Нанесіть на вологе волосся, ніжно помасажуйте до утворення піни та ретельно змийте. Для досягнення найкращих результатів використовуйте кондиціонер з тієї ж колекції.

Склад: Aqua/Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Glycol Distearate, Citric Acid, Glycerin, Sodium Benzoate, Panthenol, Xanthan Gum, Glyceryl Laurate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Salvia Hispanica Seed Extract, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Argania Spinosa Kernel Oil, Creatine, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Benzyl Alcohol, Caprylic Acid, Xylitol, Acacia Concinna Fruit Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Напиши відгук
Rituals Advet Caledar 2D

Rituals Advet Caledar 2D

Rituals 2D Адвент календар 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри