Daeng Gi Meo Ri Шампунь медова терапія, 500 мл

Daeng Gi Meo Ri Шампунь медова терапія 500 мл

Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Shampoo 500 ml

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00009929

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Є в наявності

585грн

Об'єм: 500 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Тип волосся: Тонке

Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Shampoo Шампунь Медова терапія 500 мл

Шампунь "Медова терапія" від корейського виробника професійної косметики для волосся Daeng Gi Meo Ri рекомендується в якості рятівного догляду та відновлення кучерів. Шампунь Honey Therapy дбайливо очищають шкіру голови і волосся, надають заспокійливий ефект, стимулюють ріст волосся і запобігають їх випаданню. Ферментовані трав'яні екстракти, що входять до складу засобів, забезпечують моментальне зволоження і відновлення пошкоджених пасмів.

Маточне молочко і екстракт масла соняшникового насіння насичують і захищають волосся від УФ-випромінювання та інших негативних зовнішніх чинників, масло авокадо інтенсивно живить і додає пасмам сяйво. У рецепті шампуню знаходиться сім різновидів екстрактів рослинного походження: Шоу Ву, женьшень, ремания клейка, борода змії (офиопогон японський), аспарагус, білий кокос і ферула. Всі ці компоненти забезпечують волоссяю і шкірі голови відмінним доглядом і чудовим живленням, роблять локони шовковистими і блискучими.

Спосіб застосування

Ретельно промити волосся і шкіру голови теплою водою. Рівномірно нанести необхідну кількість шампуню на пасма і шкіру голови до утворення піни. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно промити теплою водою. Підходить для щоденного застосування.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри