Moremo Clear and Cool Scalp Shampoo 500 ml

Moremo Clear and Cool Scalp Shampoo 500 ml

Moremo Очищуючий шампунь 500 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020651

Moremo

Наявність: Є в наявності

999грн

Об'єм: 500 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Бореться з лупою, себореєю і лущенням

Moremo Clear and Cool Scalp Shampoo Очищуючий шампунь 500 мл

Очищаючий шампунь Moremo Scalp Shampoo Clear and Cool - шампунь для шкіри голови, що містить природні компоненти для боротьби з лупою, себореєю і лущенням. Дбайливо очистить шкіру голови, видалить ороговілі лусочки не викликаючи подразнення, забезпечуючи живлення та зволоження шкіри голови.

Гідролізований протеїновий комплекс допоможе вашому волоссю залишатися здоровими і доглянутими, а приємний і освіжаючий аромат ментолу зробить процедуру догляду за вашими волоссям особливо приємною.

Ключові інгредієнти:

• Ментол, екстракт листя розмарину, екстракт евкаліпта, камфора, м'ятна олія, екстракт гаультерії (грушанки), екстракт кипариса мають протизапальну, антисептичну, протигрибкову, бактерицидну і дезінфікуючу властивості, стимулюють кровообіг і тонізують, знижують активність сальних залоз і сприяють усуненню запалень і свербіння .

• Алантоїн пом'якшує і інтенсивно зволожує шкіру голови, нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальну і протимікробну властивості, сприяє злущуванню відмерлих клітин, заспокоює подразнену шкіру.

• Гідролізовані кератин і шовк нададуть кондиціонуючий і антистатичний ефекти, зволожать, зроблять ваше волосся блискучим і додадуть об’єм.

• Гідролізовані протеїни пшениці, кукурудзи та сої нададуть позитивний доглядаючий ефект, зміцнять структуру волосся, зроблять його поверхню більш гладкою.

Спосіб застосування: 

Нанесіть шампунь на вологе волосся, змочені теплою водою. За допомогою дозатора налийте в руку трохи шампуню і рівномірно розподіліть його по волоссю. Можна змішати шампунь з водою, щоб наносити його меншу кількість на голову. Далі, додаючи води при необхідності, створіть достатню кількість піни і легко помасажуйте шкіру голови. Залиште шампунь ненадовго, а потім ретельно змийте, починаючи від коренів і до самих кінчиків.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри