CHI Шампунь для надання об'му 350 мл

CHI Шампунь для об'єму 355 мл

CHI Magnified Volume Shampoo 355 ml

CHI CHI

ЦБ-00004979

CHI

Наявність: Є в наявності

645грн

Об'єм: 355 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, очищення

Тип волосся: Тонке

CHI Magnified Volume Shampoo Шампунь для об'єму 355 мл

Недостатньо густе і тонке волосся - з такою проблемою стикаються багато сучасних леді, які мріють про пишні і густі локони. Однак сьогодні ця проблема може легко вирішитись завдяки інноваційній розробці провідних майстрів лабораторії CHI - унікальному шампуню для посиленого об'єму локонів Magnified Volume. Ексклюзивний засіб створений для того, щоб перетворити тонке, негусте і тьмяне волосся в максимально густі, об'ємні і неймовірно розкішні локони, в яких будуть тонути як захоплені, так і заздрісні погляди оточуючих.

Бажаний ефект досягається завдяки тому, що в шампуні використані дуже ефективні поживні компоненти, деякі з яких є унікальними. Зокрема, керамічний комплекс CHI44 - сплав з 44 неорганічних елементів, що став плодом спільної роботи фахівців NASA і компанії Farouk Systems. Присутність цього комплексу в шампуні робить його властивості унікальними. Завдяки кераміці протеїни і мінеральні елементи, що містяться в засобі, проникають глибоко всередину волосяного стрижня, роблячи локони більш гнучкими, щільними, міцними і блискучим. Внаслідок цього волосся помітно товщають, і, відповідно, зачіска виглядає більш об'ємною.

Спосіб застосування

Нанесіть на мокре волосся невелику кількість шампуню, делікатно помасажуйте голову до появи піни і змийте великою кількістю води. При необхідності повторіть.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри