Moremo Repair Shampoo 300 ml

Moremo Repair Shampoo 300 ml

Moremo Відновлюючий шампунь 300 мл

Moremo Moremo

ЦБ-00020652

Moremo

Наявність: Є в наявності

799грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: Moremo

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлює волосся, забезпечуючи інтенсивне живлення і дбайливий догляд

Moremo Repair Shampoo  Відновлюючий шампунь 300 мл

Відновлюючий шампунь Moremo Repair Shampoo R для пошкодженого волосся дозволяє відновити волосся, забезпечуючи інтенсивне живлення і дбайливий догляд. Збагачена органічними елементами формула, що не містить інгредієнтів, які викликають подразнення шкіри голови, м'яко очистить волосся і додасть йому здоровий блиск. Підходить для щоденного застосування для всіх типів волосся. Без сульфатів.

Поживний рослинний комплекс містить в собі 17 амінокислот і поєднання трьох гідролізованих протеїнів (кукурудзяного, соєвого і пшеничного), завдяки чому пошкоджене волосся може утримувати вологу і стає більш гладким, що полегшує розчісування і запобігає сплутуванню. Гіпоалергенний шампунь позбавить вас від подразнення і свербіння шкіри голови завдяки екстракту лаванди, як наслідок - активізується ріст волосся і стимулюється регенерація клітин шкіри голови. При регулярному використанні ваше волосся отримає об’єм, гладкість і шовковистість, і незабаром ви забудете про проблеми з волоссям.

Рекомендований для тих, хто часто користується феном, праскою, для тонкого і сухого волосся, для волосся, яке піддається частому фарбуванню, для чутливої шкіри голови, для волосся без об’єму.

Ключові інгредієнти:

• Екстракти лаванди, волошки і квітів лотоса мають протизапальну і пом'якшувальну дії, регулюють вироблення шкірного сала і активізують ріст волосся.

• Екстракт квіток ромашки, олія лемонграсу, екстракт розмарину знімають подразнення мають антисептичний і тонізуючий ефекти.

• Гідролізовані кукурудзяний, соєвий і пшеничний протеїни проникнуть всередину волосся, додадуть йому блиску, зроблять його більш здоровим.

• Екстракт спіруліни (синьо-зелені водорості) допоможе регенерації шкіри, росту волосся, сприятиме запобіганню появи лупи.

Спосіб застосування: 

Нанесіть шампунь на вологе волосся, змочені теплою водою. За допомогою дозатора налийте в руку трохи шампуню і рівномірно розподіліть його по волоссю. Можна змішати шампунь з водою, щоб наносити його меншу кількість на голову. Далі, додаючи води при необхідності, створіть достатню кількість піни і легко помасажуйте шкіру голови. Залиште шампунь ненадовго, а потім ретельно змийте, починаючи від коренів і до самих кінчиків.

Напиши відгук
Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Hair Essence Delightful Oil 70 ml

Moremo Масляна есенція для волосся 70 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри