Moroccanoil Інтенсивний крем для кучерів 300 мл

MoroccanOil Інтенсивний крем для кучерів 300 мл

MoroccanOil Intense Curl Cream 300 ml

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00018668

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

845грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: MoroccanOil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Стайлінг

MoroccanOil Intense Curl Cream Інтенсивний крем для кучерів 300 мл

Кудрі - це красиво.Але важливо, щоб вони вас беззаперечно слухалися. Впорядкувати норовливі кучері допоможе високоефективний крем. Професійний Intense Curl Cream від ізраїльського виробника MoroccanOil забезпечує вашому волоссю інтенсивне зволоження і належний догляд. Крем не змивається, він прекрасно живить і зміцнює ваші пасма завдяки унікальному складу. Крем містить вітамін Е і арганове масло. Таке чудове поєднання є гарантією молодості і еластичності ваших локонів.

Краса завитків полягає в їх природності і невимушеності, в «умінні» бути гладкими, пружними і тримати гарну форму. Ваше волосся буде саме такими завдяки крему для кучерів MoroccanOil Intense Curl Cream. За допомогою ефективного незмивного кондиціонера для волосся будуть добре укладатися, не плутатися і довго залишатися зволоженими. М'яке, блискуче, доглянуте волосся виглядає бездоганно, ваші кучері відмінно тримають форму.

Спосіб застосування:

Нанесіть одну або кілька порцій крему з дозатора (в залежності від довжини і густоти волосся) на вологе або сухе волосся. Розподіліть по всій довжині і дайте волоссю висохнути природним чином або висушіть феном з насадкою-дифузором для додання більшого об'єму. Також можна додати в крем кілька крапель відновлюючого масла для волосся MoroccanOil для додаткового зволоження і посилення ефекту крему.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри