Patchology Smartmud Smooth Оновлююча маска з кислотами 1 шт

Patchology SmartMud Smooth

Patchology Оновлююча маска з кислотами

Patchology Patchology

ЦБ-00032669

Patchology

Наявність: Є в наявності

316грн

Кількість штук: 1шт.

Бренд: Patchology

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: для рівного тону, відлущення, для сяйва

Patchology SmartMud Smooth Оновлююча маска з кислотами

SmartMud Smooth - твій секрет для сяючої шкіри. Революційна ексфолююча маска для чистоти, гладкості та рівного тону обличчя.

Унікальна формула SmartMud забезпечує очищуючу дію без подразнення та сухості шкіри, а формат тканинної маски є надзвичайно зручним.

Потужні інгредієнти, такі як AHA і BHA кислоти, глибоко відлущують клітини шкіри, вирівнюють тон та розгладжують, в той час як глина надає відчуття свіжості та чистоти.

Активні інгредієнти:

  • Біла каолінова глина - забезпечує очищення, детоксикацію та заспокоєння шкіри. Вона ефективно виводить токсини та забруднення з пор, залишаючи шкіру чистою та свіжою. Окрім того, біла каолінова глина має властивість ніжно вбирати надлишок себуму, що робить її ідеальним вибором для жирної та проблемної шкіри.
  • Молочна кислота (AHA) - є ексфоліантом, який делікатно відлущує відмерлі клітини шкіри, розгладжуючи її текстуру. Вона також допомагає вирівнювати тон та текстуру шкіри, ніжно освітлюючи та зменшуючи прояви пігментації
  • Саліцилова кислота (BHA) - є кератолітиком, відомим своїми властивостями у розчиненні відмерлих клітин шкіри та забруднень. Вона очищує пори, зменшує запалення та попереджає появу висипань, роблячи шкіру більш гладкою та рівною.

Спосіб застосування: 

Дістаньте маску з упаковки, помістіть на обличчя, залиште на 10-15 хвилин,потім зніміть її з обличчя і промийте шкіру теплою водою.

Склад:

Вода, каолін, бутиленгліколь, бентоніт, 1,2-гександіол, гліцерин, бегеніловий спирт, гідрогенована рослинна олія, стеаринова кислота, пальмітинова кислота, стеариловий спирт, цетарил оліват, алюмосилікат магнію, сорбітан оліват, еритрит, цетеариловий спирт, динатрій ЕДТА, ксантанова камедь, етилгексилгліцерин, міристінова кислота, арахідова кислота, екстракт винограду, екстракт папайї, екстракт сливи уме, екстракт яблука, лауринова кислота, саліцилова кислота, лимонна кислота, молочна кислота, екстракт морського мулу, токоферол.

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри